Με χωρίς “αστερίσκους” αναγνώριση του νέου αυτοδιοικητικού πεδίου στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, από τον Δήμαρχο κ. Γ. Χριστόπουλο

Πολιτικός πολιτισμός και με χωρίς “αστερίσκους” αναγνώριση του νέου αυτοδιοικητικού πεδίου που ανέδειξαν οι εκλογές στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της δήλωσης του απερχόμενου Δημάρχου κ. Γιώργου Χριστόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.

Ο κ. Γ. Χριστόπουλος συγχαίρει τους κ.κ. Πιστικίδη και Μπουρνούς για την πρώτη θέση που κατέλαβε ο συνδυασμός τους όπως και τους υπολοίπους συνυποψήφιους και συνδυασμούς για τον προεκλογικό αγώνα που δώσανε και δηλώνει, ότι “θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες για να επικροτούμε τα θετικά, αλλά και να ασκούμε κριτική όπου ακολουθείται λάθος δρόμος”.

Η πλήρης δήλωσή του:

«Οι πολίτες μίλησαν, επέλεξαν, αποφάσισαν. Η θέλησή τους είναι κυρίαρχη και αυτοί είναι που θα καθορίσουν το μέλλον της πόλης για την επόμενη 5ετία.

Δώσαμε, ως νέα παράταξη, ένα αγώνα έντιμο, καθαρό, σκληρό πολλές φορές, αλλά με αρχές, ήθος, πίστη και αποφασιστικότητα. Με υπερηφάνεια για όσα πετύχαμε ως δημοτική αρχή για το συμπολίτη μας.

Η εξυγίανση των οικονομικών του δήμου, από την παρούσα δημοτική αρχή, ας είναι το θεμέλιο δύναμης που θα «πατήσει» η επόμενη για να πάει τον τόπο μας ένα βήμα πιο μπροστά.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στις χιλιάδες των πολιτών, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους κι ένωσαν τις δυνάμεις τους μαζί μας στον καλό αγώνα.

Κοιτάζουμε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, στα μάτια και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για το καλό των συνδημοτών μας, από τη θέση που μας έταξαν. Ενωμένοι, δυνατοί, ανανεωμένοι, αποφασισμένοι.

Ελπίζουμε η πορεία που θα χαραχθεί για την επόμενη 5ετία να οδηγήσει την πόλη μας στην ανάπτυξη κι ένα καλύτερο αύριο.

Θα είμαστε εκεί, με τη δύναμη που μας δώσατε για να περιφρουρήσουμε και να υπερασπιστούμε το δρόμο αυτό.

Η δημοκρατία δεν έχει νικητές και ηττημένους. Είναι από μόνη της γιορτή και νίκη.

Συγχαρητήρια στη «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και τους επικεφαλής της κκ. Πιστικίδη και Μπουρνούς, τα στελέχη και τους πολίτες που τους τίμησαν, για τον αγώνα τους και την πρωτιά που πέτυχαν στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, αλλά και στους υπολοίπους συνυποψήφιους και συνδυασμούς για τον προεκλογικό αγώνα που δόθηκε, όσο σκληρός κι αν ήταν κάποιες στιγμές.

Θα είμαστε εκεί, επαναλαμβάνουμε, για να επικροτούμε τα θετικά, αλλά και να ασκούμε κριτική όπου ακολουθείται λάθος δρόμος.

Ο αγώνας συνεχίζεται.»