Η επικεφαλής των Οικολόγων-Πράσινων κ. Ιωαννα Κοντούλη σε Ραφήνα & Πεντέλη

Περιοδεία στους δήμους Πεντέλης και Ραφήνας πραγματοποίησε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και αντιπροσωπεία του κόμματος.

Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Χριστόπουλο, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων (υποδομές εναλλακτικής διαχείρισης, Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων – Πλατύ Χωράφι), θέματα τοπικής ανάπτυξης (ανάδειξη Παλαιοντολογικού Πάρκου, Αλληλέγγυα – Κοινωνική οικονομία) και εκφράστηκε η συμπαράσταση των Οικολόγων Πράσινων προς τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την αγωνιστική διεκδίκηση λύσεων.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο Πεντέλης, με τον δήμαρχο κ. Στέργιου, συζητήθηκαν θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, και συγκεκριμένα το προγραμματιζόμενο εργοστάσιο Αεριοποίησης στα όρια του δήμου Πεντέλης, η διαχείριση πράσινων αποβλήτων και η δημιουργία πράσινων σημείων, η προστασία του Πεντελικού (εθελοντισμός, αναδασώσεις, πυρασφάλεια) καθώς και διάφορες δυσλειτουργίες που παρατηρούνται από την μη σωστή επικοινωνία δημοτικής αρχής και Δασαρχείου Πεντέλης.

Στις συναντήσεις, την κ.Κοντούλη συνόδευαν οι Συντονιστές των πολιτικών κινήσεων Β.Α. Προαστίων Αθηνών, Κωνσταντίνα Κουντουριώτη και Γιώργος Αποστολίδης – ο Συντονιστής της Π.Κ Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Μερτύρης – και οι Α. Αργυρόπουλος και Χάρης Μουρκάκος από την Θ.Ο Απορριμμάτων των Οικολόγων Πράσινων.