Με μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων το φετινό Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Παιανίας

Πλήθος νέων ανθρώπων κι εφέτος στο Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Παιανίας –το 5ο κατά σειρά- που πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Παιανίας.

Το Φεστιβάλ έχει προσλάβει «θεσμικό χαρακτήρα», ξεκίνησε από μία «ιδέα» του …. παλαίμαχου Δημάρχου, Δημήτρη Δάβαρη και όπως εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε, οι νέοι της ευρύτερης περιοχής το τιμούν με πολυάριθμη συμμετοχή.

Σε καλλιτεχνικό επίπεδο, το Φεστιβάλ υποστηρίχθηκε από τις Σχολές Χορού, Free Dance και της Πηγής Πεφάνη -χορευτικές ομάδες των οποίων … έτερψαν τους νέους με την άρτια επίδοσή τους- και από τα συγκροτήματα: Flashback, Grave Encounters, The Valunes, Rearview Mirror,The Balkan Express, Organised Crime, Realms In Blizzard, Izar, Skinny Whales, One Hot Minute, Molly Soul, Toxic, After Gas. Το Φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με τους καλλιτέχνες Λάκη Παπαδόπουλο -με τα ψηλά ρεβέρ- και Γιάννη Γιοκαρίνη.

Την επιμέλεια και διοργάνωση του Φεστιβάλ Νεολαίας είχε ο κ. Κώστας Μπουλμέτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Παιανίας

Αναφερόμενος ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Δάβαρης στην ετήσια γιορταστική σύναξη των νέων ανέφερε:

«Η επιθυμία των νέων να συμμετέχουν με τον τρόπο της νεανικής έκφρασής τους στα κοινά, που όμως έμενε πάντα απλή επιθυμία, έχει γίνει πράξη εδώ και 5 χρόνια με μια σειρά δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών του Δήμου Παιανίας. Σκοπός μας είναι η ενεργή συμβολή στη δράση και στη ζωή των τοπικών κοινωνιών και η ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με το σύνολο της κοινωνίας.”