Δημόσια συζήτηση ενώπιον κοινού μεταξύ 7 (!) υποψηφίων Δημάρχων στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών

Δημόσια Συζήτηση μεταξύ 7 (!) υποψηφίων Δημάρχων στο Δήμο Παιανίας-Γλυκών Νερών διοργανώνεται το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στο Κλειστό Γήπεδο Παιανίας (Αγ. Τριάδος και Κύπρου) ώρα 19:00 με συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Αντώνη Πρέκα.

Η απόφαση ελήφθη από τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι.

Μέλλει να αποδειχθεί αν οι προβληματισμοί που διατυπώνονται από έμπειρους παρατηρητές ότι πρωτοβουλίες αυτού του χαρακτήρα κινδυνεύουν από εκδηλώσεις αποδοκιμασιών ή επιδοκιμασιών ή και … ανάμικτα, εκ μέρους οπαδών και μελών παραταξιακών ομάδων, είναι έωλοι ή πραγματικοί, δεδομένου ότι στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου θα παρευρίσκονται πολίτες με την υποχρέωση να σεβαστούν τους κανόνες της αντιπαράθεσης.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που αναμένεται να λάβουν μέρος είναι (οι αριθμοί αντιστοιχούν στις φωτογραφίες):
(1) Δημήτρης Δάβαρης, (2) Σπύρος Στάμου, (3) Ισίδωρος Μάδης, (4)Κώστας Μπουλμέτης, (5) Γιώργος Σιώκος, (6) Αλέξανδρος Καποδίστριας, (7) Κώστας Φιλιούσης

Απών ο κ. Λάμπρος Κασαγιάννης

Όπως από την παράθεση των ονομάτων προκύπτει, ο κ. Λάμπρος Κασαγιάννης, Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Γλυκών Νερών (2003-2006) και στην τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Ι. Μάδη, απέσυρε την υποψηφιότητά του λίγα εικοσιτετράωρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο.

Ο λόγος της αποχώρησής του έγκειται στην αδυναμία στελέχωσης του συνδυασμού του με υποψήφιους από την εκλογική περιφέρεια της Παιανίας.

Δυστυχώς, ένας αξιόλογος αυτοδιοικητικός με έργο ουσίας στη διάρκεια της θητείας του και με προσωπικότητα που την διακρίνουν το ήθος, η σεμνότητα και η συγκροτημένη γνώση, μένει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ίσως γιατί άργησε να στελεχώσει τον συνδυασμό του. –για την συγκρότηση του, απαιτούνταν 28 υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι για την εκλογική περιφέρεια Παιανίας και 12 για την αντίστοιχη των Γλυκών Νερών και για το μεν Τοπικό Συμβούλιο Παιανίας 9 (5 γυναίκες και 4 άνδρες) για δε των Γλυκών Νερών, 8 .(4 γυναίκες και 4 άνδρες).

Ο κ. Λάμπρος Κασαγιάννης, με ανακοίνωσή του

«ευχήθηκε καλό και έντιμο αγώνα σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, για την ανάδειξη μια νέας δημοτικής αρχής, που θα έχει ως στόχους της την ευημερία, την πρόοδο και την ανάπτυξη του ενιαίου δήμου μας, της Παιανίας και των Γλυκών Νερών».