Θανάσης Αδαμόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου: “τα προβλήματα της πόλης αντιμετωπίζονται με κοινό αγώνα δημοτικής αρχής και πολιτών…”

adamopoulos_athan

Στην εκδήλωση του ιστορικού συλλόγου Τριγλιανών Ραφήνας παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Θανάσης Αδαμόπουλος. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Συμμαχία Δημιουργίας” συνοδευόταν από τη σύζυγό του δημοσιογράφο Χριστίνα Λαμπίρη, τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξηντάρα και τη σύζυγό του, τους Σταμάτη και Νίκη Τρανούλη, ΄Αγγελο Αρβανίτη και Μελίνα Κρόκου και τον τοπικό σύμβουλο, Φίλιππο Κλειδέρη.

Ο κ. Α. Αδαμόπουλος έδωσε το παρόν και στην κοπή της πίτας του αθλητικού συλλόγου Νέου Βουτζά “η πρόοδος”, εκφράζοντας τις ευχές του στο προεδρείο και τα μέλη του συλλόγου για δύναμη στο έργο τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου στο πλαίσιο των καθημερινών επαφών του με πολίτες, φορείς και συλλόγους της περιοχής είχε συναντήσεις με τα προεδρεία του αστικού οικοδομικού συνεταιρισμού” η Θεοτόκος”, του εξωραϊστικού συλλόγου “Νέα Καλλιθέα” του οικισμού Περιβολάκια Ραφήνας και του συλλόγου λόφου Βγενά.

Ο κ. Α. Αδαμόπουλος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του μετέφεραν οι συλλογικοί φορείς, τονίζοντας ότι “για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί ο αγώνας να είναι καθημερινός και κοινός μεταξύ δημοτικής Αρχής και πολιτών. Όλοι μαζί θα δώσουμε λύσεις”.
Ο κ. Α. Αδαμόπουλος, τέλος, αναδεικνύοντας το “στίγμα” της αυτοδιοικητικής φιλοσοφίας του, είπε ότι “δεν δίνω ποτέ ψεύτικες υποσχέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους, αλλά όσα λέω τα τηρώ, άλλωστε, αυτό με διέκρινε και στην προηγούμενη αυτοδιοικητική μου θητεία ως πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου.