Αποκλειστικά στον ΝΕΟΛΟΓΟ: η σταυροσία των υποψ. περιφερειακών συμβούλων για την Ανατ. Αττική του συνδυασμού Γιάννη Σγουρού

Η Δέσποινα Αφεντούλη (επανα) εκλέγεται από την Ανατολική Αττική στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναρτήθηκαν από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Η Δ. Αφεντούλη (φωτογρ) είναι η μοναδική περιφερειακή σύμβουλος από την Ανατολική Αττική που θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο και από κοινού με τον υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη κ. Παύλο Καμάρα που εξ ορισμού εκλέγεται, αμφότεροι θα εκπροσωπήσουν την περιοχή μας στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στον πίνακα κατάταξης, ακολουθεί ο Ιωάννης Γ. Σμέρος με διαφορά 20 (!) σταυρών και στην τρίτη θέση η Ευρώπη Κοσμίδη με 6.166 σταυρούς.(127 σταυροί διαφορά από την πρώτη)

Όπως είναι γνωστό, ο συνδυασμός του κ. Γιάννη Σγουρού θα καταλάβει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την επικράτηση της κ. Ρένας Δούρου στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαίου 2014.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού της κ. Ρ. Δούρου στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής, θα έχουν αναρτηθεί από τον “Ν” ως και αύριο το πρωί. Τα αποτελέσματα είναι στην διάθεση της εφημερίδας, απομένει η διαστάυρωση της εγκυρότητάς τους δεδομένου ότι δεν προέρχονται από τον αναρτημένο στο Πρωτοδικείο Αθηνών, πίνακα.

Ακολουθεί ο πίνακας σταυροδοσίας με σειρά κατάταξης: