Η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής στην παραταξιακή εκδήλωση της υποψ. Περιφερειάρχη κ. Ρ. Δούρου!

Ζήτημα πολιτικής ηθικής τάξης για την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κ. Χρυσάνθη Κισκήρα. Παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη κ. Ρένας Δούρου, -υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ- καθήμενη εκ δεξιών της, (στη φωτογρ. πρώτη από αριστερά) επικροτώντας με θερμότητα τόσο την ομιλία της όσο και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της, στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής.

Το γεγονός ότι η κ. Χρ. Κισκήρα στην κορύφωσης της προεκλογικής περιόδου επέλεξε να παραστεί σε μία αμιγώς παραταξιακή εκδήλωση βασικού «αντιπάλου» του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις αρκετών περιφερειακών συμβούλων που εξελέγησαν μαζί της και πορεύθηκαν από κοινού στα περίπου 3 χρόνια της διανυόμενης αυτοδιοικητικής περιόδου.

Σημειώνεται, η κ. Χρυσάνθη Κισκήρα δεν συμμετέχει ως υποψήφια στον συνδυασμό του κ. Γιάννη Σγουρούγια την ακρίβεια, ούτε η ίδια το ήθελε, ούτε ο Περιφερειάρχης Αττικής το επιθυμούσε- κι ενώ η συνεργασία αμφοτέρων θα μπορούσε να αντέξει στον εναπομείναντα χρόνο με αλληλοανοχή και …εγκράτεια, μια περίοδος τριών ετών σημαδεύτηκε από μία αντίδραση που «τραυματίζει» την πολιτική τάξη, εκθέτει την ίδια την Αντπεριφερειάρχη και αναδεικνύει το λογικό ερώτημα:

εφόσον δεν παραιτηθεί πως θα συνεργαστούν από τις 26 Μαίου ως και τις 31 Αυγούστου;

Χρειάζεται απάντηση σε αυτό.