Δηλώσεις υποστήριξης του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού από δύο ακόμη Δημάρχους της Αττικής: του Παλαιού Φαλήρου και της Ηλιούπολης

Δύο ακόμη Δήμαρχοι από το λεκανοπέδιο Αττικής, ο Διονύσης Χατζηδάκης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου (στην φωτογραφία με τον κ. Γιάννη Σγουρό) και ο Βασίλης Βαλασόπουλος, του Δήμου Ηλιούπολης, με δημόσιες δηλώσεις τους στηρίζουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού εν όψεις των εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

Η δήλωση του Δημάρχου Ηλιούπολης έγινε στα εγκαίνια του νέου παιδικού σταθμού της πόλης,. Είπε ο κ. Β. Βαλασόπουλος:

«Αποτελείτε εγγύηση δημιουργίας και προόδου και για την επόμενη πενταετία. Η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης θα είναι δίπλα σας. Βοηθήσατε την πόλη μας και θα σας βοηθήσει και αυτή, εάν αποφασίσετε να είστε και πάλι υποψήφιος».

Η δήλωση του κ. Δ. Χατζηδάκη, Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, έγινε στην διάρκεια της επιθεώρησης της προόδου των έργων ανέγερσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαιού Φαλήρου, ήταν … λιτή αλλά αρκούντως σαφής. Είπε: «Στηρίζουμε όσους δημιουργούν και όχι όσους ραδιουργούν».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε θερμά τους δυο Δημάρχους, τονίζοντας ότι η συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων, όλων των Δήμων της Αττικής αποφέρει καρπούς που είναι ορατοί και αδιαμφισβήτητοι από τους πολίτες.

«Μιλάω με τους Δημάρχους, αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματα, παράγουμε έργο, δημιουργούμε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας σε μια εποχή που η ανεργία είναι εφιάλτης, βοηθούμε όσους η κρίση έπληξε σκληρά.
Αυτά έχω στο μυαλό μου, αυτά έκανα και αυτά κάνω. Δεν ρίχνω πυροτεχνήματα στον αέρα, δεν επιδιώκω πρόσκαιρους εντυπωσιασμούς, δεν κυνηγώ χίμαιρες. Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση με προσπάθεια, οργάνωση, απορρόφηση κονδυλίων, συνεργασία και αλληλεγγύη, μέσα σε κλίμα πολιτικής σταθερότητας. Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα»,

δήλωσε ο κ. Γιάννης Σγουρός.