Συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ για την αντιμετώπιση του προβλήματος των συμβασιούχων στους Δήμους

Με θέμα την αντιμετώπιση και επίλυση του προβλήματος των συμβασιούχων στους Δήμους, μετά την καθαρογραφή της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, συνεδριάζει την Πέμπτη, 22 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ. το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ. 

Την ίδια μέρα, στις 11 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη με τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα από κοινού λύσεις, που θα αντιμετωπίζουν ριζικά το πρόβλημα, διασφαλίζοντας την παραμονή των συμβασιούχους στους Δήμους.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ καλεί όλα τα δημοτικά συμβούλια να συνεδριάσουν προκειμένου να πάρουν αποφάσεις υπέρ των συμβασιούχων.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με σχετικές επιστολές που απέστειλε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ και στην ΠΟΠ-ΟΤΑ καλεί τα Προεδρεία τους να παραστούν στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις θέσεις τους, έτσι ώστε να διαμορφωθεί κοινή πρόταση για την επίλυση του ζητήματος, η οποία θα παρουσιαστεί αμέσως μετά τη συνεδρίαση στον αρμόδιο υπουργό Π. Σκουρλέτη.