ΠΑΛΛΗΝΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ/ Να προσληφθεί και να ηγηθεί!

Το περίπτερο όπως είναι σήμερα

Ο εγκέφαλος που πρότεινε στο Δήμαρχο Παλλήνης να γιορταστεί η ημέρα του περιβάλλοντος στο Πεδίο Άρεως της Παλλήνης και να αποθανατιστεί η προσπάθεια των 4 προστρεξάντων εθελοντών δημοτών -συμπεριλαμβανομένου του φωτογράφου- για τον καθαρισμό του χώρου έμπροσθεν του εικονιζόμενου, λεηλατημένου, καθημαγμένου και εγκαταλελειμμένου περιπτέρου αναψυχής, ιδιοκτησίας Δήμου Παλλήνης, έχει μία ακόμη υποχρέωση στην τοπική κοινωνία.

Να ηγηθεί της επικοινωνιακής στρατηγικής και προβολής του συνδυασμού του κ. Α. Ζούτσου στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Έτσι θα ολοκληρώσει την προσπάθεια του και κατ΄αποκλειστικότητα θα πιστωθεί το αποτέλεσμα της επικοινωνιακής καμπάνιας!

(Αποφεύγουμε τη δημοσίευση της αυθεντικής φωτογραφίας από στοιχειώδη σεβασμό προς τους 4 εθελοντές/δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα απόδοσης τιμής στην Ημέρα του Περιβάλλοντος. Δεν φταίνε οι δύστυχοι!)

Υστερόγραφα δύο

1. Χάριν ιστορίας, λίγα λόγια για να μη μας πρήξετε στις ερωτήσεις για τη φωτογραφία, τι είναι αυτό και πως έγινε έτσι, αυτό…! Το καταρημαγμένο περίπτερο ήκμασε επί δημοτικών αρχών Σπύρου Κωνσταντά και Θόδωρου Γκοτσόπουλου και παρήκμασε επί δημοτικής αρχής Αθανασίου Ζούτσου.

Στον περιβάλλοντα χώρο του περιπτέρου τραγούδησαν (2003 και 2004) δύο από τους πλέον καταξιωμένους ερμηνευτές του μουσικού πενταγράμμου. Κώστας Χατζής και Διονύσης Σαββόπουλος ενώπιον 2.000 δημοτών.

Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται να ειπωθεί. Ρίξτε μια ακόμη ματιά στη φωτογραφία και φροντίστε να κλείσετε τη σελίδα για να μην μελαγχολήσετε, μέρες που είναι, έχει και ζέστη….

2. Προς αυτοδιοικητικούς σχηματισμούς που θα συσταθούν ενόψει των ελκυστικών –λόγω Απλής Αναλογικής- Δημοτικών Εκλογών : η συνεισφορά της συγκεκριμένης φωτογραφίας με το καθημαγμένο περίπτερο στους προεκλογικούς στόχους σας, (αν, φυσικά επιθυμείτε να ασκήσετε κριτική στη Δημοτική Αρχή) θα έχει εξασφαλισμένο αποτέλεσμα.

Μη γράψετε τίποτε περισσότερο στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον/Παλλήνη». Αρκεστείτε στη φωτογραφία αυτή. Είναι όλα τα λεφτά! (το γράψαμε πολλές φορές, μία φωτογραφία 1.000 λέξεις)

Ο ίδιος χώρος το 2003 και 2004

Φωτογραφία: (2004) Στο βάθος το αναψυκτήριο (σήμερα ρημαγμένο) και σε πρώτο πλάνο ο αείμνηστος σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος και το ζεύγος των ηθοποιών, Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος. (Από εκδήλωση του Συλλόγου Λόφου Παλλήνης με κινηματογραφικό αφιέρωμα στον μεγάλο σκηνοθέτη)

Φωτογραφία: μία ώρα πριν αρχίσει η συναυλία του δημοφιλούς (τότε) νεανικού συγκροτήματος “ΜΠΛΕ”. Η συναυλία έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του περιπτέρου, στο Πεδίον Άρεως και την παρακολούθησαν 1.500 νέοι της εποχής. (2003)