Έπεσε η αυλαία στο 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του Δήμου Λαυρεωτικής

Ιδιαίτερη επιτυχία για 18η συνεχή χρονιά είχε το “18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής ΛΑΥΡΙΟ 2018” που διοργάνωσε ο Δήμος Λαυρεωτικής και το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου « ΘΟΡΙΚΟΣ».

Συμμετείχαν 40 φορείς από όλη την Ελλάδα με 82 προγράμματα συνολικά ενώ οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιακών ομάδων, από την προσχολική ηλικία έως την Τρίτη ηλικία, ξεπέρασαν τους 2000, αριθμός ρεκόρ της διοργάνωσης!

Όλες οι ομάδες παρουσίασαν πρωτότυπα προγράμματα και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, από τους 5000 και πλέον θεατές.

Το φεστιβάλ άνοιξε με την προγραμματισμένη παρέλαση-παρουσίαση των συμμετεχόντων και της Πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» κα. Βελετάκου Ευαγγελίας.

Η παρουσίαση και η οργάνωση των προγραμμάτων έγινε από την ηθοποιό και γυμνάστρια κα. Γιώτα Αγνάντη, καθώς και από Προϊστάμενο του Τμήματος Αθλητισμού κ. Πανταζή Κωνσταντίνο, ο οποίος ευχαρίστησε τη γιατρό κ. Ορφανού Παρασκευή, το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου, τους Γυμναστές του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τους εθελοντές για την έρρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση ήταν εντ;αγμένη στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Be Active» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στο τέλος του Φεστιβάλ, δόθηκαν έπαθλα με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, μια καλά επιμελημένη συλλογή ορυκτών μεταλλευμάτων από την περιοχή της Λαυρεωτικής για καθέ φορέα ενώ για κάθε συμμετέχοντα υπήρχε δίπλωμα και αναμνηστικό καπέλο της διοργάνωσης .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Παναγιώτης Τσίκλος, Γιάννης Αδάμης, Γιάννης Αποστολίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Λουκάς, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Θορικός» κ. Ευαγγελία Βελετάκου, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Κέφαλος» κ. Δήμητρα Πάλλη, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.«Θορικός» κα.Δράκου Ευαγγελία, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της ΔΕΥΑΤΗΛ κ. Αντώνης Κωστάλας και κ. Χάρης Ζαγουρής και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας κα. Κυριακή Χολέβα.