Η Δημοτική Παράταξη “ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας” καταγγέλλει τον χυδαίο, σεξιστικό λόγο ακραίων στοιχείων της πόλης

Την αποκήρυξη του χυδαίου λόγου, των προσωποποιημένων ύβρεων και των ευθέων απειλών ακόμη και κατά της ανθρώπινης ζωής, συμπτώματα που το τελευταίο διάστημα αφθονούν από ψευδώνυμους, ολιγοβαρείς και θρασύδειλους μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, καταθέτει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη του Δήμου Παλλήνης, “ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας” με την επισήμανση ότι οι ηθικοί αυτουργοί που καλλιεργούν αυτό το κλίμα φοβίας και μισαλλοδοξίας και γνωστοί είναι και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ως προς τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Αφορμή για την έκδοση της ανακοίνωσης, οι προσωποποιημένες, χυδαίες, σεξιστικές και απειλητικές –κάποιες κρυπτόμενες υπό “ανωνυμία“- επιθέσεις κατά της Δημοτικής Συμβούλου, Μίλιας Κόπτη εξ αιτίας των δημόσιων τοποθετήσεων της για το ζήτημα της προγραμματιζόμενης δομής στη Δέση του Γέρακα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης

“Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναρτηθεί, σε γνωστή για την ακροδεξιά ρητορική και τη ρητορική μίσους, σελίδα του facebook, βιντεοσκοπημένα αποσπάσματα από την τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου και υποψήφιας με την παράταξη ΕΜΕΙΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, κ. Μίλιας Κόπτη, συνοδευόμενα από χυδαίους, υβριστικούς, σεξιστικούς και απειλητικούς σχολιασμούς.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου 2019, η αξιακή κατάπτωση ξεκίνησε, με αφορμή τη Δημιουργία Δομής Ασυνόδευτων προσφυγόπουλων στον Γέρακα.

Ως παράταξη καταγγέλλουμε αυτές τις φασίζουσες μεθοδεύσεις και καλούμε όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις να πράξουν το ίδιο και να μην επιτρέψουν άλλο την καλλιέργεια κλίματος φόβου και μισαλλοδοξίας.

Οι ηθικοί αυτουργοί είναι γνωστοί σε όλους. Σ αυτούς θα αποδοθούν οι ευθύνες σε οτιδήποτε συμβεί.

Ας αναλογιστούν όλοι και όλες την επόμενη ημέρα στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.

Ας αντιμετωπίσουμε τις πολιτικές μας διαφορές και διαφωνίες σε κλίμα πραγματικού πολιτικού πολιτισμού, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.

Στην πόλη μας δεν χωράνε φαινόμενα εκφοβισμού και εκφασισμού.

Είμαστε εδώ για να τα σταματήσουμε!”