Έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου της εικαστικού Όλγας Μαντζουράνη – Ανδρικοπούλου

Παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου, κ. Σωτήρη Μεθενίτη, εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους φιλότεχνων πολιτών εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής “…Σαν εκδρομή” της εικαστικού Όλγας Ματζουράνη-Ανδρικοπούλου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου. Τα έντονα χρώματα των έργων της εικαστικού, τα κολάζ και τα πολυποίκιλα υλικά των θεμάτων της, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης και όπως χαρακτηριστικά δηλώθηκε από έμπειρο φιλότεχνο, “συνθέτουν ένα παιχνίδι νοσταλγίας και χαράς, γιατί από τη μία, σχηματίζεται μια ανάμνηση και από την άλλη, ένα νεύμα – πρόσκληση σε νέες περιπέτειες «…Σαν εκδρομή»” 

 

Πρωτότυπο στοιχείο της παρουσίασης των έργων της, αποτέλεσε η μουσική συνοδεία του Γιώργου Αστρίτη στο Πιάνο, του Αλέξανδρου Ψύχα στη Φυσαρμόνικα και της Μαρίτας Γκιντζίρη στο τραγούδι, που δημιούργησαν ένα θετικό και αισιόδοξο κλίμα.

O Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Ι. Μεθενίτης, στο χαιρετισμό του, εξέφρασε τον θαυμασμό του, για την εξαιρετική δουλειά της Όλγας Μαντζουράνη ως Καλλιτέχνη, αλλά αναφέρθηκε επίσης στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. “Δεκάδες θετικά στοιχεία -είπε ο κ. Δήμαρχος- συνδυάζονται αρμονικά σε μια μοναδική προσωπικότητα, που την χαρακτηρίζει η συνέπεια, η εργατικότητα, η κοινωνική ευαισθησία, η αγάπη και η διάθεση ενεργούς προσφοράς για τον τόπο μας, όπου επέλεξε να ζει και να εργάζεται, τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια.”

Η Έκθεση συνεχίζεται μέχρι και τις 23 Μαϊου 2017 και είναι ανοιχτή στο κοινό, καθημερινές, 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. και 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Μέρος των εσόδων της, θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.