Προσφορά ενός θερμοθαλάμου στο 8ο Δημοτικό Γέρακα από την εταιρεία «Καυκάς Α.Ε.»

Η προσφορά ενός θερμοθαλάμου στο νεόφερτο αλλά σε παλαιάς κτιριακής κατασκευής 8ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα για την καθημερινή εξυπηρέτηση των παιδιών, προέκυψε από την γνωστή εταιρεία «Καυκάς Α.Ε.» και ο Σύλλογος Γονέων ανταποδίδει το αυτονόητο.

Με επιστολή που υπογράφεται από τα 7 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Σύλλογος, ευχαριστεί την εταιρεία –λειτουργεί επί σειρά ετών επί της Λεωφ. Μαραθώνος στο Γέρακα και κατ΄επανάληψη έχει προβεί σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες και μέσω του «Ν»- προσβλέπει στην κοινοποίηση της προσφοράς προς γονείς και εκπαιδευτικούς.

Η επιστολή του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα, ευχαριστούν θερμά την εταιρία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για χορηγία ενός θερμοθαλάμου.

Η μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ίδρυση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα στα ήδη παλιά κτίρια, έχει δημιουργήσει πολλές νέες ανάγκες οι οποίες μπορούν να καλυφθούν μόνο μέσω χορηγιών.

Ως γονείς και ως πολίτες, θεωρούμε πρωτίστης σημασίας τη δημιουργία ενός σχολείου, το οποίο αφενός θα εμπνέει τα παιδιά, αφετέρου θα κινητοποιεί την φυσική επιθυμία τους για την κατάκτηση της γνώσης.

Ονειρευόμαστε ένα σχολείο που θα είναι το όμορφο σημείο συνάντησης των παιδιών με τη γνώση και την εκπαίδευση. Τα παιδιά αποτελούν μαζί, την ελπίδα και τη υπόσχεση για την ανθρωπότητα, γι αυτό και ως κοινωνία οφείλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Το σχολείο χρειάζεται την στήριξη όλων ώστε να αντέξει και να ανταποκριθεί στο ρόλο του για να μεταδώσει την γνώση αλλά και την παιδεία στο επίπεδο που αξίζει στα παιδιά μας.

Ευχαριστούμε ολόθερμα την εταιρία Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας, και να είστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη σας προσφορά αποτελεί επισφράγιση της καλής συνεργασίας και της εμπιστοσύνης μας προς την εταιρία σας.»

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου

Η Προέδρος Κουνέλη Άννα
Η Αντιπρόεδρος Θεοδωρακέα Μαρία
Ο Ταμίας Μπλέτσας Βασίλειος
Η Γραμματέας Φακίνου Χριστίνα
Η Ειδ. Γραμματέας Αρτεμισία Τσέρου
Το Μέλος Χολέβα Νίτσιου Βασιλική
Το Μέλος Κατωπόδη Γεωργία