Προάγονται: το 6ο Δημοτικό Παλλήνης σε 10θέσιο & το 6ο Γέρακα σε 12θέσιο.Επίκειται απάντηση για το 7ο Γέρακα

Προάγονται από το σχολικό έτος 2012−2013 οι σχολικές μονάδες του 6ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης από εξαθέσιο σε δεκαθέσιο και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα από δεκαθέσιο σε δωδεκαθέσιο.

Με την ίδια απόφαση, ιδρύονται από το σχολικό έτος 2012−2013 δύο νέες σχολικές μονάδες, η μία στα Σπάτα -το 4ο Δημοτικό Σχολείο/6θέσιο και η άλλη στην Παλαιά Φώκαια -το 2ο Δημοτικό Σχολείο/6θέσιο.

Η Κ.Υ.Α. εκδόθηκε στις 15 Ιουνίου 2012 με συνυπογράφοντες τους υπουργούς της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Η γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης για τη λειτουργία του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, εκδόθηκε σε συνεδρίαση που έγινε τον Ιούνιο 2012, απεστάλη από τη Δημοτική Αρχή άμεσα προς το αρμόδιο υπουργείο και η σχετική απάντηση αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα ευχαριστεί καταστηματάρχες της πόλης

Με ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα -υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μανώλη Κακλιδάκη- εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς τα καταστήματα της πόλης:

  • Αρτοποιείο Γέρακα ο Λάμπρος
  • Αρτοπείο το Γιαννιώτικο
  • Αρτοποιείο Plentis
  • Ψητοπωλείο cook& grill
  • Πιτσαρία L’ANGOLA,Pizza Fan
  • και “Φεγγαρόπιτα”

για την ευγενή συνεισφορά τους στην επιτυχία της αποχαιρετιστήριας γιορτής του σχολείου που έγινε με ξεχωριστή επιτυχία τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012.

Η εκ μέρους τους διάθεση προϊόντων σε καιρούς ιδιαίτερων δυσκολιών, απέδειξε την κοινωνική ευαισθησία τους απέναντι σε δράσεις που παράγονται στους χώρους των δημόσιων σχολικών μονάδων της πόλης.