Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012, τελευταία ημέρα οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων για τα ΑΕΙ & ΤΕΙ

Ως αύριο Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 μπορούν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, απεστάλη εγκύκλιος στα Λύκεια της χώρας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι για την διαδικασία της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την επισήμανση ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.

Με την εγκύκλιο, οι διευθυντές παροτρύνονται να βοηθήσουν τους υποψηφίους στη διαδικασία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού, ενώ αναφέρονται ειδικές τηλεφωνικές γραμμές και ηλεκτρονική διεύθυνση, στις οποίες μπορούν να απευθυνθούν για να επιλύσουν τεχνικά θέματα.

Με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, «παρακαλούνται οι διευθυντές των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων να εντοπίσουν μέσω της εφαρμογής των Ηλεκτρονικών Μηχανογραφικών Δελτίων (exams.minedu.gov.gr) τους υποψηφίους της Σχολικής τους Μονάδας, οι οποίοι δεν έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο και να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους, ενημερώνοντάς τους για την προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου, που λήγει στις 5 Ιουλίου 2012, επισημαίνοντας ότι πέραν αυτής της προθεσμίας η οριστικοποίηση δεν θα γίνεται δεκτή από το σύστημα».

Για τεχνικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210.34.42.044, 210.34.43.856 και 210.34.42.934, ή μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: examshd@minedu.gov.gr.