Εκδήλωση ενδυνάμωσης της κατανόησης της εφηβικής ηλικίας. Από τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Γυμν. Γέρακα

Μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου με πρόβλεψη διάρκειας τις δύο ώρες. (18.30 ως 20.30)

Θέμα της, «Μαθαίνοντας να υποστηρίζω το παιδί μου στην εφηβεία» και αυτονόητα απευθύνεται σε γονείς εφήβων, οι οποίοι, ανεξαρτήτως του γνωστικού και αντιληπτικού πεδίου τους ως προς την ιδιαίτερα «κομβική» ηλικιακή περίοδο των παιδιών τους, οτιδήποτε νεότερο και επιστημονικά «ψαγμένο» ακούσουν από ειδικούς, μόνο όφελος θα έχουν….

Η ενημέρωση θα γίνει από την Διευθύντρια του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Παλλήνης (πρόκειται για διαγνωστική, συμβουλευτική και θεραπευτική δομή-πλαίσιο του 6ου Τομέα Ψυχικής Υγείας Παιδιών & Εφήβων) κ. Ειρήνη Μπαρδάνη, Ψυχίατρο και την κ. Σοφία Γεωργουτσάκου, Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια στον ίδιο φορέα σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Γέρακα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου, με ανακοίνωση που υπογράφεται από τον πρόεδρο του κ. Μανώλη Κακλιδάκη και την Γραμματέα κ. Πέγκυ Κυρομήτη, καλεί τους γονείς να παραστούν και να συμμετέχουν στο διάλογο που θα ακολουθήσει, με την επισήμανση, ότι «εκδηλώσεις αυτού του χαρακτήρα συμβάλλουν παραγωγικά και αποτελεσματικά στην καλύτερη κατανόηση της κρίσιμης ηλικίας των παιδιών μας…»