Ο,τι χειρότερο για μία μάνα.. Έχασε τα δύο της παιδιά σε τροχαίο.-Ήταν μαθητές στο 2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο Κάντζας

Δύο αδέλφια, ηλικίας 13 και 16 ετών, μαθητές της πρώτης τάξης στο 2ο Γυμνάσιο και της πρώτης τάξης στο 2ο Λύκειο, αμφότερα τα Σχολεία στην Κάντζα Παλλήνης, έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα χθες, στη Γερμανία, λίγη ώρα μετά την αποβίβασή τους από το αεροσκάφος με το οποίο ταξίδεψαν από Αθήνα.

Τα αδέλφια τα υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο παππούς τους –πατέρας της μητέρας τους ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εκεί- με προοπτική να περάσει τις ημέρες των εορτών μαζί τους. Κατά την επιστροφή προς το σπίτι και για λόγους που δεν είναι ακόμη γνωστοί, -εικάζεται ότι ήταν ολισθηρό το οδόστρωμα- σε μία στροφή του δρόμου, το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και γκρεμίστηκε σε χαράδρα μεγάλου βάθους. Λίγο αργότερα, διασωστικό συνεργείο που προσέτρεξε στο σημείο πτώσης του αυτοκινήτου, απεγκλώβισε τους δύο μαθητές οι οποίοι είχαν ακαριαίο θάνατο. Ο παππούς των παιδιών μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση σε εντατικό θάλαμο νοσοκομείου και οι γιατροί τον διατηρούν στη ζωή, επί του παρόντος με μηχανική υποστήριξη.

Τα δύο αδέλφια, ο Φαμπιάν και ο Τιμ, ζούσαν με τη μητέρα τους στον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών Παλλήνης, χαρακτηρίζονταν για την εξαιρετική συγκρότησή τους και η μνήμη τους είναι βέβαιο ότι θα συντηρηθεί από το σύνολο της σχολικής κοινότητας της Κάντζας, στο διηνεκές.

Η μητέρα, τραγική φιγούρα αρχαίου δράματος, βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και φεύγοντας από την Ελλάδα αδυνατούσε να πιστέψει ότι η είδηση που της άλλαξε τη ζωή και της γκρέμισε ολοκληρωτικά τον κόσμο της ψυχής της, έχει βάση αλήθειας.

Η τοπική κοινωνία συμπαρίσταται στο δράμα της και νοερά χαϊδεύει το “πέταγμα” των δυο μικρών παιδιών που έδυσαν πριν προλάβουν να ανθίσουν…