Τραγικό τέλος για τον Ηλία Περδίκη. Θανάσιμος τραυματισμός του στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Τραγικό τέλος για τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Παλλήνης, Ηλία Περδίκη, 41 ετών. Έχασε τη ζωή του από σύγκρουση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο σημείο που η λεωφ. Μαραθώνος συνδέεται με την έξοδο 15 της Αττικής Οδού.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από την Τροχαία, το μόνο βέβαιο είναι ότι ένας από τους δύο οδηγούς, παραβίασε την ένδειξη του φωτεινού σηματοδότη.

Το δυστύχημα συνέβη σήμερα, Παρασκευή, 7 Μαΐου, λίγο μετά τις 9 π.μ., ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κοντινό νοσοκομείο, οι γιατροί τον εισήγαγαν αμέσως στην εντατική, παρόλες, όμως, τις προσπάθειες τους, σύντομα υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο Ηλίας Περδίκης, πατέρας δύο παιδιών – το ένα, αβάπτιστο, μόλις 60 ημερών- είχε αναπτύξει μια επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης στο Γέρακα, ζούσε με την οικογένεια του στο Πανόραμα Παλλήνης και είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Παναγιώτη Μερτύρη, (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης) δύο φορές, το 2014 και το 2019.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 11 Μαΐου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού. (Σταυρός Γέρακα)

Για το τραγικό γεγονός, ο κ. Παναγ. Μερτύρης δήλωσε: «Δυστυχώς η ζωή είναι απρόβλεπτα σκληρή για ορισμένους. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το συνειδητοποιήσω, πως ο φίλος μου ο Ηλίας, ο συνεργάτης μου και δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης μου, ο ζωντανός και δημιουργικός αυτός νέος, ο νέος πατέρας δεν είναι πια μαζί μας. Είναι η κακή στιγμή όπως συνηθίζουμε να λέμε, αλλά πώς να απαλύνεις την τόση στενοχώρια και πόνο που προκαλεί μια τέτοια απώλεια… ;

Ο Ηλίας Περδίκης με την σύζυγο του Ελένη σε τρυφερό στιγμιότυπο λίγους μήνες πριν τη γέννηση της δεύτερης κορούλας τους.

Εύχομαι, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στη γυναίκα του, στα αδέλφια του και κυρίως στην χαροκαμένη μάνα, να αντέξουν τον μεγάλο πόνο που ζούνε…»

Στην πρόωρη απώλεια του Ηλία Περδίκη, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους, ο Δήμαρχος Δήμου Παλλήνης, κ. Α. Ζούτσος, όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και μεμονωμένα, οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, η κηδεία του Ηλία Περδίκη θα τελεστεί με δαπάνη του Δήμου.