Με συμμετοχή 32 πολιτών έγινε η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Παλλήνης

Με τη συμμετοχή 8 δημοτών και 24 εκπροσώπων φορέων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου, η ετήσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Παλλήνης.

Οι 32 συμμετέχοντες ενέκριναν κατά πλειοψηφία την εισήγηση του Δημάρχου Παλλήνης, Θ.Ζούτσου για τον σχεδιασμό έργων, δράσεων και παρεμβάσεων του Δήμου, καθώς και τον προϋπολογισμό του 2021.

Για του λόγου το αληθές, με εξαίρεση την κ. Στέλλα Γκλιάνα και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Δήμου Παλλήνης που αποχώρησε πριν την ψηφοφορία, οι υπόλοιποι 30 συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων αρκετοί υποψήφιοι στους εκλογικούς συνδυασμούς του 2019 (Δημοτικό-Κοινοτικό) του κ. Α. Ζούτσου, υπερθεμάτιζαν με ενθουσιασμό σε ό,τι εξέθετε, ανέλυε και μελλοντολογούσε, ο κ. Δήμαρχος.

Χαρακτηριστική εικόνα από την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Παλλήνης, η απόλυτη απουσία των αιρετών της αντιπολίτευσης, γεγονός που αν, μη, τι άλλο, «κάτι» πρέπει να υποδηλώνει, σε κάποιους λόγους πρέπει να παραπέμπει.

Ως προς τα όσα είπε ο κ. Δήμαρχος:

Ο Δήμαρχος Παλλήνης τόνισε ότι «η Διοίκηση του Δήμου, εφαρμόζει το προεκλογικό της πρόγραμμα και υλοποιεί σταδιακά όλες τις δεσμεύσεις της, απέναντι στους δημότες τιμώντας την εμπιστοσύνη τους».

Υπογράμμισε ακόμη ότι «σκοπός μας είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της πόλης μας με τη δημιουργία και την ολοκλήρωση όλων των υποδομών που θα βελτιώνουν συνεχώς την ποιότητα ζωής σε αυτήν και θα την καθιστούν μία πόλη πρότυπο, μια πόλη ιδανική μία πόλη με όλα και μια πόλη για όλους».

Συγκεκριμένα, είπε ότι «μετά την ολοκλήρωση των υπόγειων έργων υποδομής όπως, τα δίκτυα ομβρίων, η αποχέτευση ακαθάρτων, το Φυσικό Αέριο, τα οποία είναι σε εξέλιξη, ωριμάζουν πλέον οι συνθήκες για παρεμβάσεις λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης της πόλης».

Επισήμανε ακόμη ότι οι «πρωτόγνωρες συνθήκες αλλαγής στη ζωή μας από την πανδημία του Covid 19, έφεραν πίσω αρκετές προγραμματισμένες εργασίες και γι’ αυτό πρέπει να καταβληθεί τεράστια προσπάθεια για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο. Να είστε βέβαιοι ότι θα το πετύχουμε.»

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε «στο συνολικό πρόγραμμα έργων που θα παραδοθούν ή θα συνεχιστούν ή θα ξεκινήσουν μέσα στο 2021, καθώς και ο σχεδιασμός για έργα που αποτελούν πάγια και διαχρονικά αιτήματα και αναμένονται οι αποφάσεις της Κεντρικής Διοίκησης, μετά και τις προτάσεις και μελέτες που υπέβαλε ο Δήμος Παλλήνης.»