Ο Γιάννης Χαλκίδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης στη θέση του θανόντος Ηλία Περδίκη

Ο νεοεισερχόμενος στο Δ.Σ. Παλλήνης -πλην, όμως ..... βετεράνος της τοπικής αυτοδιοίκησης- Γιάννης Χαλκίδης (δεξιά) με τον επικεφαλής της παράταξης του, Παναγιώτη Μερτύρη

Στο περιθώριο του τραγικού τέλους του Ηλία Περδίκη και της κενής θέσης που προκλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης από την αναπάντεχη απώλεια του, ο Δήμαρχος κ. Α. Ζούτσος αναμένεται, προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, να καλέσει τον κ. Γιάννη Χαλκίδη να ορκιστεί, εντασσόμενος στην δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μερτύρη.

Ο κ. Γ. Χαλκίδης είναι πρώτος επιλαχών από την παράταξη του κ. Π. Μερτύρη στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα με 368 σταυρούς προτίμησης έναντι 458 του θανόντος, Ηλία Περδίκη στις Δημοτικές Εκλογές του 2019.

Ο κ. Γιάννης Χαλκίδης, συμμετείχε και στην πενταετία 2014-2019 στην δημοτική παράταξη του κ. Παν. Μερτύρη και κατά κοινή ομολογία, ήταν από τους πλέον συνεπείς στην άσκηση των καθηκόντων του ως Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης.

Με την ένταξη του κ. Γ. Χαλκίδη στο Δ.Σ., πρώτη επιλαχούσα της παράταξης του κ. Παν. Μερτύρη στην Δημοτική Ενότητα Γέρακα είναι η κ. Ελένη Φιλιππούση. (έλαβε 318 σταυρούς προτίμησης)