Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος κυκλικός κόμβος Πίνδου και Αγ. Νεκταρίου Γέρακα

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση διάρκειας 20 ημερών η υλοποίηση του νέου κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Πίνδου και Αγίου Νεκταρίου, στο Γέρακα.

Η μελέτη του έργου συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το ΕΜΠ.

Ο νέος κυκλικός κόμβος Πίνδου και Αγ. Νεκταρίου εντάσσεται στο πλαίσιο κατασκευής έξι κυκλικών κόμβων στον Γέρακα, τους οποίους έχει μελετήσει ο Δήμος Παλλήνης και αναμένεται να διασφαλίσει την οδική ασφάλεια σε ένα πολύ κρίσιμο κυκλοφοριακά, σημείο της πόλης και να αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Προηγήθηκε η παράδοση του κόμβου Έβρου και Τρικάλων, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε λειτουργία ενώ στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υλοποίηση τεσσάρων κόμβων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως (στις συμβολές της με τις οδούς Αιτωλίας, Χίου, Δερβενακίων και στην πλατεία Μακεδονίας), ολοκληρώνοντας τον προγραμματισμό για την κυκλοφοριακή αναβάθμιση και την διασφάλιση της οδικής ασφάλειας της πόλης.

Οι δημότες μπορούν να υποβάλλουν τις απόψεις τους, επί των αναρτημένων σχεδίων, είτε εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου, είτε στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Δήμου μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών (με την ένδειξη “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΗ ΔΕ ΓΕΡΑΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΝΔΟΥ” ώστε να εντοπιστούν και αξιολογηθούν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν κατά τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι τα σχέδια έχουν αναρτηθεί στα γραφεία του Τμήματος Κυκλοφοριακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και στο site του Δήμου (www.pallini.gr)