Δήλωση του κ. Παναγιώτη Μερτύρη για την απόφαση του κ. Νίκου Δέδε να αποποιηθεί την εκλογή του στο Τοπικό Συμβούλιο Παλλήνης

Στην απόφαση του κ. Νικ. Δέδε να αποποιηθεί την εκλογή του λίγες ημέρες πριν την ορκωμοσία των αιρετών Συμβούλων του Δήμου Παλλήνης, αναφέρεται σε έγγραφη δήλωσή του ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, τονίζοντας ότι την απόφαση του εκλεγέντος με τον συνδυασμό του, Τοπικού Συμβούλου την πληροφορήθηκε από τη σχετική ανάρτηση του «Νεολόγου».

Η δήλωση του κ. Π. Μερτύρη:

«Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 ενημερώθηκα εγώ, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στην Δημοτική Παράταξη « Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη Πόλεις για να ζεις», από τον ηλεκτρονικό τύπο, συγκεκριμένα από άρθρο της εφημερίδας «Νεολόγος» , ότι για «προσωπικούς λόγους» , ο κ. Νικόλαος Δέδες εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, αποποιήθηκε τέσσερις μέρες πριν την ορκωμοσία, την εκλογή του, και για τον λόγο αυτό δεν προσήλθε στην ορκωμοσία της 31 Αυγούστου 2014.

Σεβόμενος την απόφασή του , τον ευχαριστώ για ότι πρόσφερε μέχρι τώρα στην Δημοτική μας Παράταξη και του εύχομαι λαμπρή προσωπική και επαγγελματική πορεία.»

Παναγιώτης Μερτύρης
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης