Συνάθροιση πολιτικών φίλων της κ. Ντ. Μπακογιάννη στην Παλλήνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην Παλλήνη

Συγκέντρωση πολιτικών φίλων της προέδρου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» κ. Ντόρας Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην πόλη της Παλλήνης. Μεταξύ των περίπου 20 παρερευθέντων στο προσκλητήριο του νεοσύστατου πολιτικού φορέα, ο επί δωδεκαετία Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπ. Κωνσταντάς και ο πρ. αντιδήμαρχος κ. Θόδωρος Σμυρλιάδης, οι οποίοι και φέρονται ως οι «εξέχοντες πυρήνες» της κ. Ντ. Μπακογιάννη στην περιοχή.

Στους παρευρισκόμενους μίλησε ο επί δωδεκαετία Δήμαρχος Πεύκης κ. Παύλος Καμάρας, ζητώντας οργανωτική κινητοποίηση και διαρκή ετοιμότητα «εν όψει των εθνικών εκλογών που σύντομα πρόκειται να γίνουν….» – όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση δεν είχε «κλειστό χαρακτήρα», προσκλήθηκαν πολλοί αλλά ανταποκρίθηκαν σχεςτικά λίγοι….

  • Έγκυρες πληροφορίες του «Ν» αναφέρουν, ότι από κομματικά στελέχη της Ν.Δ. στην Παλλήνη και στο Γέρακα έχουν κατ΄επανάληψη ζητήσει από την κεντρική διοίκηση του Κόμματος, εγγράφως και προφορικώς, «τη διαγραφή του κ. Σπ. Κωνσταντά από τα μητρώα των μελών με την κατηγορία της αντικομματικής και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς….»