Ποσότητες ένδυσης και υπόδησης στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Δήμου Παλλήνης από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης

Με είδη ένδυσης και υπόδησης, λευκά είδη και σχολικά είδη ενίσχυσε το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου Παλλήνης, η δημοτική παράταξη « Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις».

“Η κίνηση αυτή –αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση- αποβλέπει στην υποστήριξη των νοικοκυριών της πόλης και των συμπολιτών μας που βιώνουν μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη καθημερινότητα και δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη, λόγω των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν.”

Ο επικεφαλής της παράταξης, και της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης, δήλωσε «ότι είναι χρέος μας να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» και προσκάλεσε όλους τους δημότες που έχουν διάφορα είδη, σε καλή κατάσταση και δεν τα χρησιμοποιούν να τα προσφέρουν στο Κοινωνικό Ανταλλακτήριο του Δήμου. «Το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης είναι πιο αναγκαίο από ποτέ» επεσήμανε ο κ. Παναγ. Μερτύρης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παράταξη του κ. Π. Μερτύρη έχει κατ΄επανάληψη επιδοθεί σε δράσεις ανάλογου κοινωνικού χαρακτήρα.