Σαράντα ημέρες μετά το θάνατο του Γιάννη Λεστάκη…!

Με συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης, ιδιαιτέρως του Γέρακα, τιμήθηκε η μνήμη του Γιάννη Λεστάκη με αφορμή την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του.

Το μνημόσυνο έγινε από την οικογένεια του εκλιπόντος στον ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου της Πατριαρχικής ομώνυμης Μονής, παρέστησαν ο Θανάσης Ζούτσος και ο Γιάννης Παπαδογεωργάκης, νυν και πρώην Δήμαρχος αντίστοιχα οι οποίοι και συνεργάστηκαν σε στενό επίπεδο επί σειρά ετών με τον αείμνηστο Γιάννη Λεστάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Γιαννουσόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, μεγάλος αριθμός αιρετών και εργαζομένων από το Δήμο Παλλήνης και πολλοί συμπατριώτες του εκλιπόντος από την πολυάριθμη κοινότητα Κρητών της περιοχής.

Η υπέρ της μνήμης του Γιάννη Λεστάκη δέηση, προσέφερε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να διαπιστωθεί η βαθιά εκτίμηση αλλά και τα αισθήματα αγάπης και σεβασμού που απολάμβανε ο εκλιπών από την πλειοψηφία των απλών ανθρώπων της πόλης και παράλληλα, το μέγεθος της απώλειας ενός αυτοδιοικητικού που ως τρόπο δράσης και λειτουργίας είχε την άμεση παρέμβαση και το γρήγορο αποτέλεσμα.

Υποδηλωτικές αυτού του πνεύματος και οι δηλώσεις του Θανάση Ζούτσου και του Γιάννη Παπαδογεωργάκη, ότι «ο Γιάννης ήταν από τους πολυτιμότερους συνεργάτες μας….»