Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Κορωπίου για 15 ημέρες λόγω έργων

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθούν

προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς περιοχής Δήμου Κρωπίας,

κατά το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 έως Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασ. Κων/νου, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στο τμήμα της από την οδό Αναπαύσεως έως την προέκταση της οδού Δελφών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία.

– Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Λ.Λαυρίου (Λ.Βασ. Κων/νου), δεξιά Αναπαύσεως, αριστερά Κύπρου, αριστερά προέκταση της οδού Δελφών, δεξιά στη Βασ. Κων/νου και στη συνέχεια ευθεία.

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Βασ. Κων/νου, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στο τμήμα της από την οδό Ιωάννη Πρόφη έως την οδό Αναπαύσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο.

Προς Μαρκόπουλο η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Μέσω της αριστερής λωρίδας της Λ.Βασ.Κων/νου στην οποία η κυκλοφορία δε θα διακοπεί.

Προς την οδό Αναπαύσεως η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Λ.Βασ. Κων/νου, ευθεία Λ.Λαυρίου, δεξιά Λ.Κορωπίου Αεροδρομίου, δεξιά Λ.Βάρς Κορωπίου, και στη συνέχεια ευθεία προς οδό Αναπαύσεως.

Προς την Λ.Βάρης Κορωπίου η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Λ.Βασ. Κων/νου, ευθεία Λ.Λαυρίου, δεξιά Λ.Κορωπίου Αεροδρομίου, δεξιά Λ.Βάρης Κορωπίου.

Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στην Λ. Βασ. Κων-νου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, σε 30 χλμ/ώρα σε απόσταση 300μ., πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.

Απαγόρευση του προσπεράσματος στη Λ. Βασ. Κων-νου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, 300μ. πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.