Κλειστά τα Σχολεία στο Δήμο Παλλήνης και στο Πικέρμι, αύριο Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου εξ αιτίας της επιδείνωσης του καιρού

Η επιδείνωση τις τελευταίες ώρες του καιρού και η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας ότι η χιονόπτωση θα συνεχιστεί ως και τις πρώτες πρωϊνές ώρες και θα υπάρξει παγετός στους δρόμους της περιοχής –η πρόβλεψη είναι ότι πρωί η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα- ο Δήμαρχος του Δήμου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσος αποφάσισε να μείνουν κλειστά τα σχολεία και των δύο βαθμίδων, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί καθώς και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, αύριο, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015.

Σε ότι αφορά τα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, η απόφαση λειτουργίας ή μη, εναπόκειται στην κρίση των Διευθύνσεών τους.

η φωτογραφία ελήφθη ώρα 11.50 μ.μ. της Τετάρτης 18 Φεβρ. και είναι ενδεικτική της κατάστασης που βρίσκονται οι περισσότεροι δρόμοι και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης-

Κλειστά τα σχολεία στο Πικέρμι

Αντίστοιχη απόφαση ελήφθη και από το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη σε ότι αφορά τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημοτική Ενότητα Πικερμίου και το ειδικό δημοτικό σχολείο Νταού Πεντέλης.
Σύμφωνα με δήλωση του κ. Β. Πιστικίδη τις πρώτες πρωϊνές ώρες και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες θα ανακοινωθεί η απόφασή του για τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Ραφήνας.