Η Δημοτική Παράταξη «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» εγκαινίασε τα γραφεία της στην Παλλήνη

Αν και οι επόμενες δημοτικές εκλογές είναι -καλώς εχόντων των πραγμάτων- προγραμματισμένες για τον Μάϊο του 2023, άρα, ο δρόμος ως τότε μακρύς κι ανηφορικός, προχθές, Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 καταγράφηκαν τα πρώτα εγκαίνια γραφείων δημοτικής παράταξης στο Δήμο Παλλήνης, συγκεκριμένα επί της Λεωφ. Μαραθώνος, παραπλεύρως του Προαστιακού Σταθμού Παλλήνης.

Ειδικότερα: οι αιρετοί του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβουλίων, τα μέλη και οι φίλοι του Συνδυασμού, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» στο σύνολο τους, περίπου 100 άτομα, συγκεντρώθηκαν στο χώρο των γραφείων τους και γιόρτασαν μετά … «τυρός, άρτου, οίνου, μουσικής και χορού» την απόκτηση της δικής τους αυτοδιοικητικής στέγης.

Η πρόσοψη των γραφείων της Δημοτικής Παράταξης, ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας επί της Λεωφ. Μαραθώνος 9

Στην εκδήλωση -ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες- αν και στην «καρδιά» του Ιουλίου και κυρίως, διαρκούντος του κορωνοϊού, παραβρέθηκαν πολίτες και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης, υποψήφιοι του Συνδυασμού από το Γέρακα, την Ανθούσα και την Παλλήνη, αλλά και αυτοδιοικητικοί από όμορες περιοχές, όπως ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, η Αντιδήμαρχος του ίδιου Δήμου, Έλενα Χριστούλη καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι κοντινών Δήμων.

Αναφερόμενη η επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας», Ειρήνη Κουνενάκη στην ανταπόκριση που είχε η πρόσκληση του Συνδυασμού, την χαρακτήρισε «μήνυμα ηθικής υποστήριξης και επικρότησης της αυτοδιοικητικής μας λειτουργίας, κυρίως, όμως -όπως, είπε- μήνυμα παρότρυνσης να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στην τοπική κοινωνία, να ακούμε, να συζητούμε, να μεταφέρουμε τις φωνές των συμπολιτών μας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και να …ονειρευόμαστε μαζί τους την πόλη που οραματιζόμαστε…»

Στο βάθος, δεξιά, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Πάνος Σκουρολιάκος και από αριστερά ο Θράσος Φωτεινός με τον Παναγιώτη Τσούτσια.
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος με τον πρ. Δήμαρχο Παλλήνης, Θόδωρο Γκοτσόπουλο. Στα δεξιά η Αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Έλενα Χριστούλη με τη δικηγόρο Κορίνα Ρεπούση.

Σύμφωνα με τις αναφορές των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης, η υποστήριξη λειτουργίας των γραφείων προέρχεται από μικρές συνδρομές όλων των μελών και στον προγραμματισμό τους είναι ο χώρος να λειτουργήσει ως εστία πολιτιστικών εκδηλώσεων, δημόσιων συζητήσεων, επιμορφωτικών δράσεων και σεμιναρίων με επίκεντρο τις τέχνες και τα γράμματα.

Ο Παναγιώτης Τσούτσιας, δημοσιογράφος, πρ. γεν. διευθυντής ΕΡΤ, η επικεφαλής της Παράταξης, Ειρήνη Κουνενάκη και ο Νίκος Θεσσαλονικεύς, μαιευτήρας,-χειρουργός

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ανατολικής Αττικής, Νάσος Αθανασίου και Πάνος Σκουρολιάκος, ο πρ. Δήμαρχος Παλλήνης, Θόδωρος Γκοτσόπουλος και η πρ. διοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, Χρυσάνθη Κισκήρα.

Ο κτηνίατρος Αντώνης Αλυσσανδράκης με τη συντροφιά των φίλων του