Η δημοτική παράταξη “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας” εγκαινιάζει τα γραφεία της το Σάββατο, 11 Ιουλίου στην Παλλήνη

Τα νεαποκτηθέντα γραφεία τους επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 12 (παραπλεύρως του Προαστιακού Παλλήνης) εγκαινιάζουν το Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 και ώρα 9 μ.μ. τα μέλη και οι φίλοι της Δημοτικής Παράταξης Δήμου Παλλήνης, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας” με ανοιχτή προς όλους τους δημότες πρόσκληση να βρεθούν κοντά τους και να συνδιασκεδάσουν μαζί τους μετά …άρτου, οίνου και μουσικής!

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από την συντονιστική επιτροπή της παράταξης ως αφετηρία νέων δράσεων στα θεματικά πεδία της κοινωνικής πολιτικής, του περιβάλλοντος, της εκπαίδευσης και των σχολικών δομών, του πολιτισμού και της ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Παλλήνης και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, η λειτουργία των γραφείων της παράταξης θα εξυπηρετεί και θα υποστηρίζει το διάλογο, τη διαβούλευση, την ανταλλαγή απόψεων για την συγκρότηση προγραμματικών προταγμάτων προς όφελος της μετεξέλιξης της πόλης με κοινωνικό, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό πρόσημο.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για τον περασμένο Μάρτιο, πλην, όμως, η πανδημία, επέβαλλε τη χρονική μετατόπιση της.