Ανακοινώθηκαν ακόμη 148 τοποθετήσεις παιδιών στους 8 Βρεφονηπιακούς του Δήμου Παλλήνης. ΟΛΑ τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης, κ. Δημήτριο Μπαξεβάνη, τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών τοποθετήσεων στους 8 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των τριών Δημοτικών Ενοτήτων μετά την εξέταση των ενστάσεων και της διαγραφής των προνηπίων που μετακινήθηκαν στα Νηπιαγωγεία του Δήμου.

Οι νέες τοποθετήσεις ανέρχονται στις 148, 54 βρέφη και 94 νήπια.

Απομένουν 60 θέσεις που αντιστοιχούν σε ισάριθμα Vouchers που χορηγήθηκαν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Υπενθυμίζεται ότι η αποδοχή των αιτήσεων εγγραφής έγινε στη βάση της μοριοδότησης.

Οι εγγραφές θα γίνουν τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 και την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Όσοι δεν επιθυμούν να εγγραφούν για οποιοδήποτε λόγο, οφείλουν να το δηλώσουν τηλεφωνικά στον αριθμό 210 66 04 670 (Πρόεδρος Οργανισμού) ή 210.66.67931 (Δ/ντρια Οργανισμού)

Οι θέσεις που δεν θα συμπληρωθούν, είτε από διαγραφή, είτε από την Ε.Ε.Τ.Α., θα δοθούν στους δημότες με νεώτερη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Αναφερόμενος ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Δημήτριος Μπαξεβάνης (φωτογραφία) στην ολοκλήρωση των εγγραφών για την περίοδο 2016-2017 εξέφρασε εκ μέρους και των μελών του Δ.Σ. την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Δήμος Παλλήνης είναι από τους ελάχιστουςαν, όχι, ο μόνος- της Ανατολικής Αττικής σε υψηλό ποσοστό φιλοξενίας παιδιών.

“Απορροφήθηκαν όλα τα βρέφη –είπε ο κ. Δ. Μπαξεβάνης- και περίπου το 75% των νηπίων. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο αριθμός των δομών μας είναι πολύ κοντά προς το σημείο κάλυψης της ζήτησης και δεδομένου ότι εξαγγέλθηκε από το Δήμαρχο κ. Αθαν. Ζούτσο, η κατασκευή ενός ακόμη βρεφονηπιακού Σταθμού στον Γαργηττό Γέρακα, ευελπιστούμε, σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα, να καλύψουμε το 100% των αναγκών της τοπικής κοινωνίας.”

Ακολουθούν οι πίνακες των αποτελεσμάτων