“Γιορτή Τσικουδιάς” το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου στο Γέρακα

Γιορτή Τσικουδιάς 2017

Προσκλητήριο και επί το σαφέστερο, …εγερτήριο για τους απανταχού της Αττικής, Κρήτες σηματοδοτεί κι εφέτος η “Γιορτή Τσικουδιάς” του Συλλόγου Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης, “Η Μεγαλόνησος”. Γίνεται στο Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017, στο χώρο parking του Κολυμβητηρίου Γέρακα (Γαργηττού και Μιλτιάδου, Γέρακας) και ώρα 20:30 με το συγκρότημα των Φωκά Μουρτζάκη και Παναγιώτη Κουτούζου.

“Η Γιορτή Τσικουδιάς” του Συλλόγου Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης “Η Μεγαλόνησος” πραγματοποιείται κάθε χρόνο και εντάσσεται στις εκδηλώσεις του λεκανοπεδίου με υψηλό δείκτη αποδοχής και ανταπόκρισης. Συγκεντρώνει 2.500 με 3.000 μέλη της κρητικής παροικίας Αττικής και για το λόγο αυτό αν προγραμματίζετε να βρίσκεστε εκεί, φροντίστε να πάτε νωρίς -πριν 8:30 μ.μ.- για να εξασφαλίσετε τραπέζι.

Στα …”περιεχόμενα” της κρητικής βραδιάς: γαμοπίλαφο με το βραστό “εκ χειρών” του …μοναδικού στο είδος του, Γιώργου Χριστουλάκη (εκ Ρεθύμνου) εκατοντάδες κιλά ρακής και αν …προσθέσετε και τις λύρες που θα ήχούν σε όλη τη διάρκεια της κρητικής σύναξης, προκύπτει αποτέλεσμα …”εκρηκτικό”!

Η είσοδος είναι ελεύθερη, μικρή επιβάρυνση μόνο για το γαμοπίλαφο και τη ρακή