Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο συμπολίτης μας, Γιάννης Σμυρλής

Στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετέχει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του “Ν” και ο συμπολίτης μας από την Κάντζα, Γιάννης Σμυρλής. Η υποψηφιότητά του θεωρείται δεδομένη και αναμένεται η επισημοποίησή της στο αμέσως προσεχές διάστημα μέσω της ανακοίνωσης του συνολικού ψηφοδελτίου. Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών θα διεξαχθούν με σταυροδοσία.

Ο κ. Γ. Σμυρλής συμμετέχει στον κεντρικό μηχανισμό διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας από τη θέση του γραμματέα Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι απόφοιτος του πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής και επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος του Ε.Γ της ΟΝΝΕΔ.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του κ. Σπ. Κωνσταντά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς όμως να εκλεγεί.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν ως βέβαιους συμμετέχοντες στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. μέχρι και σήμερα, τους εξής: Μανώλη Κεφαλογιάννη, Κώστα Μουσουρούλη, Ρόδη Κράτσα, Φαήλο Κρανιδιώτη, Νίκη Τζαβέλα, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Μαρία Σπυράκη, Βασίλη Κορκίδη, Δημοσθένη Δαββέτα, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, Πηγή Δεβετζή και Νατάσα Ράγιου.

Ανοικτό φέρεται να παραμένει το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφια η μέχρι σήμερα επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου ενώ παραμένει η “εκκρεμότητα” με τους δημοσιογράφους, Γιώργο Κύρτσο, Μαριάνα Πυργιώτη και Μανώλη Κοττάκη.