Ενώπιον πλήθους κόσμου η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Ανατολικής Αττικής της Ν.Δ.

Δελτίο Τύπου της Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής

«Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η ΔΗΜ.Τ.Ο Ωρωπού με τον Πρόεδρο Σπύρο Καυκόπουλο, η ΔΗΜ.Τ.Ο  Διονύσου με την Πρόεδρο Ρένια Νικολοπούλου, η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού με την Πρόεδρο Άγκη Περγάλια  και τα μέλη των ΔΣ, με την στήριξη της Δ.Ε.Ε.Π Ανατολικής Αττικής στο Καπανδρίτι.  

«Ψηφοδέλτιο με εμπειρία και νέες ιδέες»

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό, αντιπροσωπευτικό, απολύτως δυναμικό, ένα  ψηφοδέλτιο που συνθέτει την εμπειρία με τις νέες ιδέες, το όραμα με την πολιτική πράξη και το  έργο, ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από υποψήφιους και υποψήφιες που διαθέτουν την ισχυρή  πολιτική βούληση να εργαστούν με συνέπεια για την Ανατολική Αττική, με αίσθημα καθήκοντος για την Ελλάδα: Βορίδης Μάκης, Βλάχος Γιώργος, Οικονόμου Βασίλης (εν ενεργεία Βουλευτές με  τη σειρά εκλογής τους), Αγγέλικας Τάσσος, Δημητρίου Βαγγέλης, Ζαχαράκη Σοφία, Καλαντζής  Νεκτάριος, Κατσανδρή Κατερίνα, Κατσιμπάρδη Κατερίνα, Κόλλια Βάσω, Κρικέτος Σπήλιος, Πέτσας Στέλιος, Σαμέλης Γιάννης, Τριανταφυλλίδου Κλεοπάτρα, Τσίντζου Βασιλική (αλφαβητικά).

Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν στο μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για μια Ελλάδα παραγωγική και κοινωνική, ψηφιακή και περιβαλλοντικά  πράσινη, για μια οικονομία ισχυρή με την κοινωνία προστατευμένη, ενώ υπογράμμισαν ότι η 21η Μαΐου είναι το ορόσημο όπου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν δεύτερη ισχυρή εντολή στην  προκοπή, στη σταθερότητα, στην πρόοδο, στην ανάπτυξη, ώστε η Ελλάδα αυτοδύναμη να  εξακολουθεί να προχωρά σταθερά, τολμηρά και μόνον μπροστά.

Βανίτα Σωφρόνη

Η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π, Βανίτα Σωφρόνη τόνισε : «Στις 21 Μαΐου η Ανατολική Αττική θα είναι γαλάζια, όπως γαλάζια θα είναι και όλη η Ελλάδα. Μια Ελλάδα που δε γυρίζει πίσω, που αρνείται για δεύτερη φορά τη συμφορά, που βαδίζει μόνον μπροστά, που κοιτάζει πάντα ψηλά. Μια Ελλάδα αυτοδύναμη με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία»