Και στην Παλλήνη, η παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Ξ. Βαλτά, «Στους δρόμους και στις γειτονιές»

Το βιβλίο του Σταύρου Βαλτά, «Στους δρόμους και στις γειτονιές» παρουσιάζεται και στην Παλλήνη μετά την επιτυχημένη, αντίστοιχη εκδήλωση που έγινε προ διμήνου στο στέκι των βιβλιόφιλων “Στοά του Βιβλίου” επί της Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου.

Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει στο “LEON CAFE”, πεζόδρομος οδού Σαλαμίνος 16, Παλλήνη (τηλ. 2010.6666.620) την Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:30 και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς βιβλιόφιλους αλλά και φίλους του συγγραφέα, δεδομένου ότι ζει στο Δήμο Παλλήνης και έχει δραστήρια συμμετοχή στις κοινωνικές, τοπικές δράσεις.

Για το συγγραφικό δημιούργημα του Σταύρου Βαλτά, «Στους δρόμους και στις γειτονιές» θα μιλήσουν τρεις άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να το διαβάσουν και να περιπλανηθούν στα κρυμμένα μονοπάτια των δρόμων και των γειτονιών της γενέτειρας του Σταύρου Βαλτά. Της Καλλονής της Λέσβου!

Πρόκειται για τους συγγραφείς, Αριστείδη Κυριαζή, Δημήτρη Βανέλλη (σεναριογράφος κόμικς) και Ανδρέα Χατζηνικολάου με τον τελευταίο να έχει και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Ο Σταύρος Ξ. Βαλτάς είναι στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, ζει πολλά χρόνια στο Γέρακα και είναι ο πρώτος από την ομάδα της «Δημιουργικής Γραφής» που οργανώθηκε από τον συλλογικό φορέα του Γέρακα, «Πηγή» και έζησε τη χαρά, τα διηγήματα του να μορφοποιηθούν σε σελίδες καλαίσθητου βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο «Παράγραφος».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν και μάλιστα, να συμμετάσχουν στην συζήτηση που θα εξελιχθεί με τη συμμετοχή και του συγγραφέα.