Έδωσε τέλος στη ζωή της πριν προλάβει ν΄ανθίσει. 20χρονη φοιτήτρια από την Παλλήνη

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Παλλήνης από το θάνατο μιας νέας γυναίκας, μόλις 20 ετών, η οποία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους -εκθέτονται σε σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της- έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαθιά οδύνη.

Η 20χρονη ζούσε με την οικογένεια της στην Παλλήνη, ήταν μαθήτρια του Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης και πέρυσι, πέτυχε την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μετακομίζοντας στην Αλεξανδρούπολη.

Χθες, ανησυχώντας οι γονείς της για την μη ανταπόκριση της στα αλλεπάλληλα μηνύματά τους, ζήτησαν από φίλη της που κι αυτή σπουδάζει στο ίδιο πανεπιστήμιο να την αναζητήσει στο σπίτι της.

Η φίλη της, πήγε, τα μηνύματά της δεν είχαν απάντηση και διαισθανόμενη ότι “κάτι της συμβαίνει”, κάλεσε την αστυνομία και με τη βοήθεια επαγγελματία, η πόρτα παραβιάστηκε και βρέθηκαν μπροστά στο άψυχο σώμα της κοπέλας.

Τη σορό της, λίγες ώρες αργότερα αναγνώρισε στο νεκροτομείο ο αδελφός της, φοιτητής σε πανεπιστήμιο κοντινής προς την Αλεξανδρούπολη, πόλης.

Η νεκροψία έγινε από τον ιατροδικαστή κ. Παύλο Παυλίδητραγική σύμπτωση, την είχε φοιτήτρια στο μάθημα του- και σύμφωνα με την πρώτη διαπίστωση “αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.”

Για την 20χρονη κοπέλα, οι συμμαθητές της πλειοδοτούν σε εγκωμιαστικές κρίσεις ως προς το χαρακτήρα και το ήθος της.

Χαμηλών τόνων με πολλές ευαισθησίες, απολάμβανε της εμπιστοσύνης τους και ανήκε στους μαθητές με υψηλές επιδόσεις στα γυμνασιακά και λυκειακά χρόνια.

Το ερώτημα, “γιατί” οδηγήθηκε στο απονενοημένο αυτό διάβημα δεν πρόκειται ποτέ να απαντηθεί, θα παραμείνει διαχρονικά στην σκέψη όλων και ως ένα βαθμό θα αμβλύνεται από τις πολλές, καλές αναμνήσεις που “κτίστηκαν” από τα χρόνια του νηπιαγωγείου μέχρι την αποφοίτηση της από το Λύκειο Παλλήνης.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στην Παλλήνη και από ένα σεβασμό προς τους οικείους της και τις τραγικές στιγμές που βιώνουν, ο “Ν” αποφεύγει να γνωστοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες.