Παραδόθηκαν σε 200 δικαιούχους του κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης κηπευτικά 1,50 τόνου

Ενάμιση τόνο πρώιμα κηπευτικά προϊόντα από την περιοχή της Ιεράπετρας Λασιθίου διανεμήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή Δήμου Παλλήνης στις περίπου 200 οικογένειες που έχουν δικαίωμα υποστήριξης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Τα κηπευτικά προϊόντα παραλήφθηκαν χθες το πρωί από συνεργείο του Δήμου Παλλήνης στο λιμάνι του Πειραιά, παρόντων του Δημάρχου κ. Α. Ζούτσου και της Αντιδημάρχου κ. Ε. Κουνενάκη και αποτελούσαν μέρος ποσότητας περίπου 20 τόνων με παραλήπτες 15 Κοινωνικά Παντοπωλεία της Αττικής.

Το φορτίο των κηπευτικών διανεμήθηκε σήμερα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με αρωγούς στη διαδικασία διάθεσης, πολίτες-εθελοντές και παρόντος του Δημάρχου κ. Α. Ζούτσου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Παλλήνης παρέλαβε μισό τόνο κηπευτικών παραπάνω από την αρχικά προγραμματισμένη ποσότητα, γεγονός οφειλόμενο στην καλή σχέση και συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Ιεράπετρας Λασιθίου, των αγροτοπαραγωγών της περιοχής και της Δημοτικής Αρχής Δήμου Παλλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία διάθεσης των αγροτικών προϊόντων οργανώθηκε από τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Φυτικής Παραγωγής, από ομάδες παραγωγών και μεμονωμένους παραγωγούς της Ιεράπετρας και είχε την αρωγή του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Αναστασάκη, ο οποίος και ήταν παρών χθες στην παράδοση των προϊόντων.