Αποχώρησε από τον συνδυασμό του Δημάρχου κ. Α. Ζούτσου η τοπική σύμβουλος κ. Ζωή Βαρέλη

Την αποχώρησή της από τον συνδυασμό του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου και παράλληλα την ανεξαρτητοποίησή της από την παράταξη της πλειοψηφίας στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης, ανήγγειλε, χθες, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, η Τοπική Σύμβουλος κ. Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη.

Η αναγγελία της αποστασιοποίησης της από τον συνδυασμό του Δημάρχου έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλίου Δημ. Ενότητας Παλλήνης και οι λόγοι που την ώθησαν στην εν λόγω απόφαση, αποδίδονται -σύμφωνα με τη δήλωσή της- αφενός σε συσσωρευμένα αίτια για τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής και αφετέρου σε δύο τελευταίες αφορμές. Συγκεκριμένα:

Η κ. Ζ. Βαρέλη-Στεφανίδη στην διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης επικεντρώνοντας την κριτική της στο πρόσωπο της διευθύντριας του φορέα. Ο Δήμαρχος διαφώνησε με τις αιτιάσεις της και απέδωσε στην άσκηση κριτικής της, «προσωπική εμπάθεια»

Ο δεύτερος λόγος που κατά τη δήλωση της κ. Ζ. Βαρέλη-Στεφανίδου αποτέλεσε το «ως εδώ και μη παρέκει» ήταν ο κατά την προσωπική της κρίση αποκλεισμός της δημοτικής ενότητας Παλλήνης από τις προγραμματισμένες εκ μέρους του Δήμου Παλλήνης τρέχουσες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Στη σχετική της δήλωση επικαλείται αντιδράσεις και παράπονα συμπολιτών της και καταλήγει με τη διαπίστωση ότι «οι εκδηλώσεις για μικρά παιδιά αλλά και κάποιες συναυλίες γίνονται στο Γέρακα…»

Ο «Ν» οφείλει να σημειώσει ότι η κ. Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδου, ανέκαθεν διακρινότανε για την ευθεία, δημόσια κατάθεση ανυποχώρητων απόψεων και αυτή τη λειτουργία είχε και στη διάρκεια της δημοτικής αρχής του κ. Θ. Γκοτσόπουλου (2003-2006) με τον συνδυασμό του οποίου κατήλθε ως υποψήφια, (91 σταυροί) ασκώντας όμως στη διάρκεια της τετραετίας δριμύτατη κριτική προς το πρόσωπο του τότε Δημάρχου για επιλογές και παραλείψεις του. Η κ. Ζ. Βαρέλη-Στεφανίδου στις δημοτικές εκλογές του 2006 διεκδίκησε την εκλογή της (88 σταυροί) με τον συνδυασμό του κ. Αν. Μπουντουβά.