Συναντήσεις εργασίας της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» με συλλογικούς φορείς του Δήμου Παλλήνης

Εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης, "ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας" με επικεφαλής την υποψ. Δήμαρχο Ειρήνη Κουνενάκη κατά τη συνάντηση τους με τους εκπροσώπους του Συλλόγου "Νέα Παλλήνη"

Σειρά συναντήσεων με συλλογικούς φορείς του Δήμου Παλλήνης είχαν οι εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Παλλήνης, Ειρήνη Κουνενάκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες.

Συζητήθηκαν θέματα της πόλης και της καθημερινότητας των δημοτών και τέθηκαν υπόψη των εκπροσώπων της παράταξης, εκκρεμότητες σε επίπεδο υποδομών και διεκδικήσεις ανάπλασης κοινόχρηστων χώρων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας»

«Αντιπροσωπείες μελών της δημοτικής παράταξης «Εμείς, η Πόλη μας» έχουν ήδη συναντηθεί με κατοίκους των περιοχών του Πανοράματος, των Εργατικών Κατοικιών «Γρηγόρης Λαμπράκης» και της Νέας Παλλήνης.

Στις Εργατικές Κατοικίες

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στα γραφεία του εξωραϊστικού οικιστικού συλλόγου  «Γρηγόρης Λαμπράκης», στις εργατικές κατοικίες, οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή.

Η διαχείριση των απορριμμάτων & των όμβριων, ο καθαρισμός του ρέματος, η καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου και η φροντίδα του πράσινου είναι μερικά απ’ αυτά.

Ενεργοί πολίτες στην πλειοψηφία τους, μας διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζουν τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Αυτονόητο είναι ότι στην προσπάθεια αυτή μας έχουν συνοδοιπόρους.

Στη Νέα Παλλήνη

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του εξωραϊστικού εκπολιτιστικού συλλόγου «Νέα Παλλήνη».

Ενημερωθήκαμε για τα θέματα της Νέας Παλλήνης, γίναμε κοινωνοί των άοκνων προσπαθειών που καταβάλουν από το 1979, για ποιότητα ζωής στην περιοχή και ανταλλάξαμε απόψεις για τα προβλήματα του δήμου μας συνολικά, αλλά και όσα η περιοχή της Νέας Παλλήνης αντιμετωπίζει ειδικότερα.

Οι δημότες της Νέας Παλλήνης θέτουν ως προτεραιότητα τις κοινωνικές ανάγκες και την ποιότητα ζωής και είναι ανοιχτοί στην συμμετοχική διαδικασία, επιβεβαιώνοντας την θέση μας που θέλει τον πολίτη και τους φορείς της πόλης μας να είναι συμμέτοχοι, τόσο στη διαδικασία διαμόρφωσης των προτάσεων, όσο και στην λήψη των αποφάσεων.

Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, για ν’ αλλάξουμε τα έως τώρα δεδομένα των δημοτικών παρατάξεων. Με συμμετοχικές διαδικασίες, που θα προάγουν την καθημερινότητα του Δημότη. Αλλάζουμε νοοτροπίες, για ν’ αλλάξουμε την Πόλη μας.»