Ενημέρωση των στελεχών του Συνδυασμού της Δημοτικής Αρχής Παλλήνης από τον Θανάση Ζούτσο

Τα στελέχη –εκλεγέντα και μη- της δημοτικής παράταξης του Συνδυασμού που ηγήθηκε στις εκλογές του Νοεμβρίου 2010, προσκάλεσε και ενημέρωσε το βράδυ της Παρασκευής 18 Μαΐου, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος.

Η ενημέρωση ήταν διεξοδική και αφορούσε το σύνολο του έργου που παράχθηκε στους 17 μήνες διοίκησης του Δήμου.

Στα θέματα αναφοράς του Δημάρχου, το ζήτημα της αποχέτευσης με σημείο κατάληξής της, το ΚΕΛ Ψυτάλλειας, η ολοκλήρωση της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης των Πολεοδομικών Ενοτήτων που βρίσκονται βορείως της Λεωφόρου Μαραθώνος, το Σχέδιο Πόλης Ανθούσας, η πολυδιάστατη κοινωνική πολιτική του Δήμου η οποία –κατά δήλωσή του- «ασκείται με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και με σαφή υποστηρικτικό τρόπο προς τις ευάλωτες ομάδες της τοπικής κοινωνίας» καθώς και οι προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο κ. Αθ. Ζούτσος, τέλος, ενημέρωσε τα στελέχη του συνδυασμού του για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Παλλήνης, όπως αυτή διαμορφώνεται μετά και την διόγκωση του χρέους που «κληρονομήθηκε» και παράλληλα, προσδιόρισε το χαρακτήρα των έργων που πρόκειται να εξελιχθούν στο άμεσο μέλλον και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Ακολούθησε διάλογος με τη συμμετοχή αρκετών στελεχών της δημοτικής παράταξης.

Η πρωτοβουλία του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης να συζητήσει και να ενημερώσει τα στελέχη που πορεύθηκαν μαζί του στις εκλογές του 2010, έγινε λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση των ήδη αναγγελθέντων δημόσιων διαβουλεύσεων στις δημοτικές ενότητες Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης.