Παρατείνεται η ημερομηνία αποπληρωμής των λογαριασμών ύδρευσης στο Δήμο Παλλήνης

Παρατείνεται ως το τέλος του τρέχοντος Μαρτίου η αποπληρωμή των λογαριασμών ύδρευσης που εκδίδονται από το Δήμο Παλλήνης.

Η απόφαση ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορά τους λογαριασμούς ύδρευσης που έληξαν στις 31 Ιανουαρίου 2014.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλλήνης:

“Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 η αποπληρωμή όλων των λογαριασμών ύδρευσης που έληξαν στις 31 Ιανουαρίου 2014 αλλά και την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014.

Να σημειωθεί ότι είχε ήδη δοθεί μία παράταση έως 28 Φεβρουαρίου 2014 για τους από 31 Ιανουαρίου 2014 λήξαντες λογαριασμούς, ωστόσο, οι ανάγκες οδήγησαν σε περαιτέρω διεύρυνση της παράτασης.

Η πληρωμή των λογαριασμών γίνεται στις ταμειακές υπηρεσίες και των τριών δημοτικών ενοτήτων Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης και αφορά στους λογαριασμούς ύδρευσης που αναγράφουν τις παραπάνω ημερομηνίες λήξης.”

Στο μεταξύ: αναμένεται εντός των προσεχών ημερών η κατάθεση στη Βουλή, σχεδίου νομοθετικής ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και 100 δόσεις, προς τους Δήμους της χώρας.