Την άρση προστασίας της Sprider ζητάει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ακινήτου στην Ανθούσα.

sprider
sprider

Να αρθεί το καθεστώς προστασίας της Sprider Stores από τους πιστωτές της ζητεί από το δικαστήριο η Arcania Beta Properties, η ιδιοκτήτρια του ακινήτου 20.000 τ.μ. στην Ανθούσα, το οποίο μίσθωνε η εταιρεία και καταστράφηκε από πυρκαγιά τον Φεβρουάριο 2012.

Συγκεκριμένα, η Arcania κατέθεσε αίτηση ανάκλησης της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία έχει παρασχεθεί στη Sprider και τους αδελφούς Xατζηιωάννου προστασία από τους πιστωτές τους μέχρι να συζητηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η έφεση κατά της απορριπτικής απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου σχετικά με το αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99.

 

Η κτηματική εταιρεία Arcania στηρίζει το αίτημά της στο ότι -όπως υπογραμμίζει- τα μεγέθη του πρώτου τριμήνου της Sprider Stores δείχνουν πως δεν επιτυγχάνει τους στόχους του business plan με το οποίο ζητεί την υπαγωγή της στη διαδικασία εξυγίανσης, ενώ επικαλείται και προβλήματα στο management της εταιρείας.

H αίτηση της κτηματικής εταιρείας Arcania, που διεκδικεί από τη Sprider περί τα 6 εκατ. ευρώ για μισθώματα, ποινικές ρήτρες και αποζημιώσεις, θα συζητηθεί στο Εφετείο Θεσσαλονίκης στις 2 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των αδελφών Χατζηιωάννου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για προσχεδιασμένο εμπρησμό του κτηρίου των Sprider Stores στην Ανθούσα Αττικής, που σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2012, με τις κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε εμπρησμό, της απάτης σε βάρος ασφαλιστικών εταιρειών και της απόπειρας απάτης σε βαθμό κακουργήματος.

Spiroulina PLATENSIS ... το όπλο της φύσης για την τριχόπτωση!