Μεγάλη προσέλευση πολιτών στο Ανταλλακτικό Παζάρι. Συνεχίζεται ως αργά το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Εντυπωσιακή σε αριθμό προσέλευσης η ανταπόκριση των πολιτών και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης στο ανταλλακτικό παζάρι που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα -θα τελειώσει στις 15.00- στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (οδός Λεονταρίου, παραπλεύρως του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης).

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αντικείμενα από ρούχα, λευκά είδη, υποδήματα, παιχνίδια, οικιακό εξοπλισμό και ηλεκτρικές συσκευές και να αφήσουν αντίστοιχα μεταχειρισμένα είδη.

Η σημερινή πολυάριθμη προσέλευση των πολιτών κάθε ηλικίας επιβεβαιώνει την εκτίμηση ότι η ανταλλακτική οικονομία ως έννοια και επιλογή υιοθετήθηκε από εκατοντάδες συμπολιτών μας γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό σε σχέση με την οικονομική κρίση που γνωρίζει η κοινωνία μας.

Υπενθυμίζεται ότι το Ανταλλακτικό Παζάρι γίνεται από την Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Παλλήνης και η οργανωτική διαχείρισή του υποστηρίζεται από μεγάλο αριθμό εθελοντών.