45χρονος πολιτικός μηχανικός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κάντζα. Πιθανότερη αιτία, η εγκληματική ενέργεια

45χρονος βρέθηκε από τον πατέρα του νεκρός στο σαλόνι διαμερίσματος του πρώτου ορόφου τριώροφης οικοδομής, επί της οδού Ηούς στην Κάντζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε ο “Ν” ο 45χρονος ήταν πολιτικός μηχανικός, διαζευγμένος και το τελευταίο διάστημα είχε απομωνοθεί εμφανίζοντας συμπτώματα εσωστρέφειας.

Τις τελευταίες ημέρες τον αναζητούσαν οι οικείοι του χωρίς αποτέλεσμα. Το βράδυ της Δευτέρας, ο πατέρας του πήγε στο σπίτι και με βοήθεια κλειδαρά άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε νεκρό τον γιο του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, “τα ευρήματα παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια “καθώς ο 45χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, τραύματα στα πόδια από αιχμηρό αντικείμενο και αμυχές στο σώμα.

Εύλογα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του ατυχήματος, σε κάθε όμως, περίπτωση, η υπόθεση αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να διευκρινιστεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία, τουλάχιστον ως προς την αιτία θανάτου.

Από την έρευνα στο σπίτι που έκαναν οι οι αστυνομικοί στο σπίτι όπου ζούσε ο 45χρονος δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται κάποια ιδιόχειρα σημειώματα που εντοπίστηκαν με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.