Παραδοσιακά κούλουμα στο Κορωπί την Καθαρά Δευτέρα με μουσική, χορό και παιχνίδια για τα παιδιά

O Δήμος Κρωπίας, το Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός σε συνεργασία με τον σύλλογο Ηπειρωτών Κορωπίου και τον σύλλογο Θρακιωτών Αν. Αττικής και Μεσογαίας διοργανώνουν την εκδήλωση, Παραδοσιακά κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 στο Κορωπί. Διοργανώνονται από το Δήμο Κρωπίας και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Σφηττός με τη συνεργασία των Συλλόγων, Ηπειρωτών και Θρακιωτών Αν. Αττικής και Μεσογαίας. 

Τα κούλουμα θα γίνουν στους Αγίους Πάντες-Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονίκη «Γ.Σ. Παπασιδέρης» με ώρα έναρξης 11:30 π.μ. με πλήθος νηστίσιμων εδεσμάτων, μουσική, χορό και σε ότι αφορά τα παιδιά, θα απασχοληθούν με παραδοσιακά παιχνίδια και στο εργαστήρι χαρταετού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, τα νηστίσιμα φαγητά και εδέσματα (φασολάδα και Σαρακοστιανά εδέσματα) συνοδεία Μεσογείτικου κρασιού, θα διανεμηθούν από ώρα 13:00 μέχρι 13:30

Το μαγείρεμα και η προετοιμασία των εδεσμάτων θα γίνουν από τις μαγείρισσες των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κρωπίας και η διανομή από εθελοντές-μέλη των εθνοτοπικών συλλόγων της περιοχής.

Θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι με τον Πέτρο Ζηλεμένο και την ορχήστρα του.

Αν, δεν έχετε προγραμματίσει να πάτε κάπου αλλού, η πρόταση να βρεθείτε την Καθαρά Δευτέρα στο Κορωπί είναι καλή.