Το Σάββατο, 23 Απριλίου η νέα διάθεση προϊόντων “Χωρίς Μεσάζοντες”

Για το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στο Γέρακα, (μπροστά στο Δημαρχείο) είναι προγραμματισμένη η νέα διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, η 21η κατά σειρά από το 2013 που πρωτολειτούργησε υπό την ευθύνη του Δήμου Παλλήνης. 

Οι επιλογές από τα διατιθέμενα προϊόντα καθώς και οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 4 Απριλίου και στην συνέχεια θα πρέπει να κατατεθούν, είτε αυτοπροσώπως σε ένα από τα τρία Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου στην διεύθυνση, www.marketpallinis.gr 

Τελευταία ημέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Τα προϊόντα που θα διατίθενται στην υπαίθρια αγορά της 23ης Απριλίου είναι: (κατά αλφαβητική σειρά)

Αλεύρι, Απορρυπαντικά, Γαλακτοκομικά, Γλυκά, Γλυκά Κουταλιού, Γραβιέρα, Ελαιόλαδο, Ελιές, Ζυμαρικά, Καρποί, Κεφαλοτύρι, Κρασί, Μανιτάρια, Μέλι, Ξύδι, Όσπρια, Παξιμάδια, Πατάτες, Πετιμέζι, Ρακί, Ρύζι, Σταφίδα, Τουρσιά, Τσίπουρο, Τυριά, Φέτα και Φρούτα εποχής.

Σημειώνεται ότι για όλα τα προϊόντα, έχουν κατατεθεί στο Δήμο Παλλήνης τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για κάθε προϊόν και ότι οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, υποχρεούνται την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις τιμές των προϊόντων και το ειδικό φορολογικό καθεστώς. (όπου απαιτείται).