Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής ενδιαφέροντος για την Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Παιανίας

Λήγει, αύριο, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκ μέρους συλλογικών φορέων και Δημοτών για τη συμμετοχή τους στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Παιανίας. Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στο Δημαρχείο Παιανίας, οδός Καραολή & Δημητρίου 38Α, αρμόδια υπάλληλος η κ. Αικατερίνη Σταματίου. 

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους της δημοτικής αρχής του Δήμου Παιανίας, διανύει τη δεύτερη χρονική παράταση της, δεδομένου ότι η ανταπόκριση των πολιτών από την πρώτη ακόμη πρόσκληση ήταν ιδιαίτερα χαμηλή!

Τα αίτια της δυσάρεστης αυτής διαπίστωσης ας μην αποδοθούν στους πολίτες με τον εύκολο αφορισμό δεν νοιάζονται για τον τόπο τους. Στους Δήμους όπου κυριαρχεί άλλη αυτοδιοικητική φιλοσοφία και λειτουργούν με σεβασμό προς τους πολίτες, η συμμετοχή στις δράσεις και στις προσκλήσεις των δημοτικών αρχών, βρίσκεται σε πολύ υψηλότερα επίπεδα κι αυτό με μια απλή έρευνα εύκολα, διαπιστώνεται.

Ας αποτελέσει αφορμή η τραυματική αυτή εμπειρία η οποία, δεν κολακεύει το Δήμαρχο κ. Σπ. Στάμουαφού προς αυτόν “κλείνουν την πόρτα” οι πολίτεςγια μια σε βάθος αυτοκριτική, να διορθωθούν με συνεχή και συνεπή προσπάθεια  τα πολλά “κακώς κείμενα” και μετά να περιμένουν την ανταπόκριση των Δημοτών.