Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παιανίας, ο κ. Κ. Χουλιαράς

Κώστας Χουλιαράς

Την παραίτηση του από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιανίας-Γλυκών Νερών, υπέβαλε ο κ. Κωνσταντίνος Χουλιαράς για λόγους που μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Η παραίτηση υποβλήθηκε στη γραμματεία πρωτοκόλλου του Δήμου και σύμφωνα με πληροφορίες μη επιβεβαιωμένες, καταβλήθηκαν -και καταβάλλονται- προσπάθειες να πεισθεί και να την ανακαλέσει,

xoylairas_kostas_dim_symv_paianias_-4843249

Ο κ. Κωνσταντίνος Χουλιαράς εκλέχθηκε με την παράταξη του Δημάρχου κ. Σπ. Στάμου, διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί θεμάτων Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής και στην τρέχουσα χρονική συγκυρία είχε την ευθύνη του νομικού προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας, συμπεριλαμβανομένων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η εκλογική προέλευση του κ. Κ. Χουλιαρά είναι η δημοτική ενότητα Γλυκών Νερών. Στις Δημοτικές Εκλογές εκλέχθηκε 4ος στη σειρά κατάταξης με 353 σταυρούς.

Αναμφίβολα, η παραίτηση (εφόσον δεν ανακλληθεί) του κ. Κ. Χουλιαρά συνιστά πλήγμα για την παράταξη της πλειοψηφίας, ειδικότερα για τον Δήμαρχο κ. Σπ. Στάμου και μάλιστα σε εποχή που οι “τρικυμίες” εντός της δημοτικής ομάδας ακόμη κι όταν καλύπτονται από βαθιά σιωπή, είναι αρκετές και έντονες.