Κυριακή, 14 Οκτωβρίου στην EXPO ATHENS η διανομή των προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες» από το Δήμο Παλλήνης

Την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012 στο χώρο της EXPO ATHENS, επί της Λεωφόρου Ανθούσας από ώρα 9:00 έως 14:00, θα γίνει η διανομή των προϊόντων «χωρίς μεσάζοντες» που διοργανώνει για τρίτη φορά στη διάρκεια του τρέχοντος έτους, ο Δήμος Παλλήνης. 

Πρόκειται για προϊόντα που επιλέχθηκαν από τους δημότες μέσω του δημόσιου δημοπρατηρίου του Δήμου Παλλήνης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.marketpallinis.gr και η διανομή-πώλησή τους θα γίνει απευθείας από τους παραγωγούς οι οποίοι δεν είναι και λίγοι…

Συγκεκριμένα στο χώρο της EXPO ATHENS θα βρίσκονται από νωρίς πρωί για να διαθέσουν τα προϊόντα τους:

αλευροπαραγωγοί, ελαιοπαραγωγοί, ο αγροτικός συνεταιρισμός Σερρών για ρύζι όλων των τύπων, παραγωγοί τυριών όλων των τύπων από το Ρέθυμνο και τον Αιγαγρό Κρήτης, μελισσοκόμοι-παραγωγοί από την Χαλκιδική και την Κρήτη, πατατοπαραγωγοί από την Φλώρινα, κ.ά.

Δικαίωμα παραλαβής των εν λόγω προϊόντων έχουν όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον ηλεκτρονικά ή με προσέλευσή τους στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παλλήνης.

Στο χώρο διανομής θα παρευρίσκονται από το πρωί ως και την ώρα λήξης της διάθεσης των προϊόντων, εκπρόσωποι του Δήμου Παλλήνης –εθελοντές, αιρετοί και υπηρεσιακοί- προκειμένου να διευκολύνουν την εξέλιξη της διαδικασίας.