Μια ακόμη υποψηφιότητα Δημάρχου στην Παλλήνη απέναντι στον Θανάση Ζούτσο και την Ειρήνη Κουνενάκη

Χρήστος Αηδόνης, νέος υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης

Την υποψηφιότητα του στο Δήμο Παλλήνης ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης ανήγγειλε με προσωπική ανακοίνωση του, 10 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές, ο κ. Χρήστος Αηδόνης.  

Στο κείμενο της αναγγελίας γίνεται αναφορά στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση διεκδίκησης της δημαρχίας –«ο Δήμος παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής», υποστηρίζει- υπόσχεται «μία πόλη καθαρή, με ελεύθερους χώρους, σύγχρονες υποδομές και έντονη πολιτιστική δραστηριότητα” και δεσμεύεται ως Δήμαρχος “για μια πόλη που δεν θα αφήσει να χαθούν οι ευκαιρίες της κυκλικής οικονομίας, της βιοοικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.»

Ο κ. Χρ. Αηδόνης αν και ζει αρκετά χρόνια με την οικογένεια του στο Γέρακα δεν είχε ως και σήμερα οποιαδήποτε αυτοδιοικητική αναφορά και η αναγνωρισιμότητα του σε τοπικό επίπεδο είναι περιορισμένη.

Η υποψηφιότητα του προστίθεται στις δύο υπάρχουσες, του σημερινού Δημάρχου Θανάση Ζούτσου και της επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας», Ειρήνης Κουνενάκη και παρόλες τις διεργασίες διαδοχής που εξελίσσονται μετά την δηλωθείσα αποχώρηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Μερτύρη, άγνωστο παραμένει αν και ποιός θα ηγηθεί του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού χώρου.